Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen De Koog

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen gelegen aan de Dorpsstraat 10 in De Koog kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen is één van de 4 locaties in De Koog op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Dorpsstraat 10 in De Koog

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in De Koog

In De Koog aan de Dorpsstraat 10 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

De Koog

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0222 367 020
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen De Koog
Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen De Koog
Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen De Koog

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen?

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 617 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

heel slecht belofte site was frisse kamer met uitzicht over de stad met maxiaal comfort, lees zeg maar dak buren en hoop lawaai en mensen. Sigaretten peuken. En loslaten behang. Verder een onfrisse geur op de kamer en bloedheet we werden er beroerd van zo warm. dakraam maar niet open ivm lawaai en vliegen. Verder was de indeling een lachertje dat sloeg kant nog wal. Mijn man is naar de bali gegaan en heeft uitgelegd dat dit echt niet te doen is en we er ook niet gaan slapen te heet en heel veel lawaai. dat begrepen ze. Mijn man vroeg nog hoe gaat dt financieel en er werd gezegt uw geld word terug gestort . Dat zou fijn zijn want het was een behoorlijk bedrag. Nou geen geld terug dus. Wij zijn boos en erg teleurgesteld dat er zo met gasten word omgegaan. Over de rest van hotel zeg ik verouderd en buiten rommel en afval stank overlast. .

Lees verder

1/5

Enkele weken voor de zomervakantie geboekt omdat reis naar Portugal was geannuleerd tgv Corona... Hierdoor was de prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken! Ruim €1000 voor 6 nachten (2P). Kamer naast lift, zonder airco, koelkast, koffiezetapparaat en hele kleine handdoeken. Bovendien lag de kamer boven de achteruitgang waardoor er 's nacht continu tumult was. Kortom, ik bedenk me volgende keer 2x voor ik bij Fletcher boek. Voor die prijs zoek ik wel een luxe B&B

Lees verder

2/5

Wat een slecht hotel! Nog nooit heb ik dit meegemaakt. Ligt vlak in de uitgangsbuurt en is ongelooflijk luidruchtig. Ook de achterkant is niet om uit te houden. Lawaai, stank van vuilbakken onder het raam. Kamer was bloedheet, geen airco, ramen kunnen beperkt open, geen koelkast op de kamer. Ook in corona tijden is de discotheek naast de deur open tot 2u30 met de nodige overlast tot gevolg. Geen permanente bewaking aan de receptie. Mensen van de bar moeten ook receptie bedienen, dus vaak lange wachttijd. Tijdens ontbijt slechts 2 personeelsleden dus ook lang wachten en de helft van de bestelling ontbrak. Na 1 dag werd onze kamer gekuist, bij terugkomst in het hotel om 20u stond onze deur los! De kuisploeg had ze open laten staan! De kamers zijn ook enorm verouderd, behang papier hangt los, slechte douche. Echt geen aanrader dit hotel.

Lees verder

1/5

Wat een ballentent is dit zeg. Er wordt vermeld dat dat je last kunt hebben van het lawaai buiten. Maar het is echt niet normaal. Je zit naast een discotheek en iedere nacht is het tot 4/5 uur een groot feest buiten. Zelfs met de ramen dicht is het niet te doen. Tot mijn verbazing zitten er in de ramen bovenin tochtroosters die niet dicht kunnen. Dit zorgt er dus voor dat het geluid van buiten alleen maar meer binnendringt. Wie verzint zoiets!? Verder was het personeel op zn zachts gezegd niet heel attent. Heb een half uur moeten wachten op mijn ontbijt waarna ik ook nog eens 2x het verkeerde kreeg. Ik ga hier dus echt nooit meer naartoe en beveel dit hotel dus echt niet aan!!

Lees verder

1/5

De kamers zijn gedateerd, geen airco, maar bedden vallen nog mee. De douche heeft geen waterdruk en de randen onderaan zijn idyllisch bruin. Als je graag naast een discotheek slaapt, is dit de ideale plek om te overnachten, kan je meteen samen een spelletje "Raadje Plaatje" spelen. De bediening roeit met de riemen die ze hebben en verzuipen bijna. Onze kamer bleek na schoonmaak niet gesloten en stond een gehele dag met geopende deur. In de lobby vind je vuil en stoffig meubilair. Dit hotel heeft dringend onderhoud en zelfs renovatie nodig. Het is in ieder geval z'n hoge prijs absoluut niet waard!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in De Koog kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in De Koog

Benieuwd naar andere locaties in De Koog waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In De Koog zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in De Koog
Landal Villapark Vogelmient De Koog Overnachting
Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen De Koog Overnachting
Jumbo De Koog Supermarkt

Jumbo

Nikadel 73

Landal Beach Park Texel De Koog Overnachting

Landal Beach Park Texel

Stappeland 12

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen in De Koog kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties