Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale Sluis

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale gelegen aan de Sint Annastraat 46 in Sluis kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is één van de 6 locaties in Sluis op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Sint Annastraat 46 in Sluis

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale in Sluis

In Sluis aan de Sint Annastraat 46 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Sluis

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0117 456 010
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale Sluis
Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale Sluis
Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale Sluis

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale?

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 597 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een klantvriendelijk hotel met lekker ontbijtbuffet. De luxekamer was wel een tegenvaller. Heel verouderd en niet proper. Vooral het balkon was vuil. Ook niets als attentie, geen zeepje,shampoo,douche gel, zelfs geen flesje water. Een grote kamer maar veel gebreken. Deur kon niet meer dicht en venster aan terras heel moeilijk. We waren een beetje ontgoocheld door de hoge prijs voor de verouderde kamer. Tv stond helemaal rechts,je kon moeilijk kijken vanuit het bed. Ook het uitzicht van op balkon was triest. Jammer want we werden heel vriendelijk onthaald...misschien volgende keer een andere kamer vragen.

Lees verder

3/5

De kamer was ruim en proper. Ideale ligging van het hotel. Eten in Bistro was meer als voldoende. Goede voorgerechten (kaaskroketjes en carpaccio) en hoofdgerecht (ribbetjes en vispannetje) kwam na een wenselijke pauze. Het dessert Crème brulee was jammer genoeg niet warm en werd gek genoeg vergezeld van een bolletje ijs met slagroom. Het ontbijtbuffet en de tafelbediening/afruiming werd door 1 mannelijk persoon afgehandeld wat eigenlijk onverantwoord is (correctie: hij verdeelde zijn werk niet goed want zijn vrouwelijke collega deed het perfect). Het tweede koffieapparaat had regelmatig problemen. Spijtig dat het ontbijt in zo een donkere ruimte is.

Lees verder

4/5

Een goed georganiseerd hotel met prima eetgelegenheden (restaurant en bistro). De kamers zijn confortabel. Het is er prima toeven.

Lees verder

5/5

Op zich comfortabel hotel met aardige mensen in een fraaie omgeving. Dinerkaart is wat aan de magere kant voor een dergelijk hotel en het is wat vervelend dat (op blijkbaar sommige kamers) je vanuit het balkon bij de buren naar binnen kan kijken.

Lees verder

3/5

Hotel met goede en minder goede punten. De mindere zijn o.a. een wat verouderde kamers, te weinig licht in de badkamer, te weinig handdoeken, ... Pluspunten zijn de goede parking, uitstekende ligging, maar vooral het erg vriendelijke personeel. Het ontbijt was ok alhoewel er aan sommige zaken een continu te kort was. Kan beter.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale in Sluis kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Sluis

Benieuwd naar andere locaties in Sluis waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Sluis zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Sluis
Cortland - Tommy Hilfiger Sluis Mode

Cortland - Tommy Hilfiger

Groote Markt 4

C&A Sluis Mode

C&A

Kapellestraat 39

Kruidvat Sluis Drogisterij

Kruidvat

Kapellestraat 5

Rituals Sluis Sluis Verzorging

Rituals Sluis

Kapellestraat 18

Parfumerie Douglas Sluis Sluis Verzorging

Parfumerie Douglas Sluis

Kapellestraat 40

HEMA Sluis Warenhuis

HEMA

Nieuwstraat 10

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale in Sluis kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties