Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn De Bult

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn gelegen aan de Duivenslaagte 2 in De Bult kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is één van de 1 locaties in De Bult op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Duivenslaagte 2 in De Bult

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult

In De Bult aan de Duivenslaagte 2 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

De Bult

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 511 454
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn De Bult
Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn De Bult
Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn De Bult

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn?

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 505 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Shagerijnige baliemedewerkster op maandag 13 juli 2020.Oudere mensen op onbeschofte manier behandelen vonden wij niet kunnen. Wij stonden achter in de rij en wouden er iets van zeggen. Wolvega zeer Shagerijnige uitstraling inwoners. We hadden na het bezoek van dit hotel nog een andere fletcher geboekt maar per direkt geannuleerd.Voor ons nooit meer een Fletcher.Stinkende kamers die naar pies ruiken en vieze vloerbedekking. Housekeeping was zeer aardig.terwijl hun daar het minst verdienen en het ontbijt was niet slecht.Het was voor ons de 2e keer een fletcher hotel boeken maar ook de 1e was niet goed. Om het een kans te geven deden we het toch weer maar voor nu en altijd Nooit Meer!Bubbelbad was kapot.Zou gemaakt worden. 13 juli 2020 kapot dus hopelijk word het gemaakt voor andere bezoekers.

Lees verder

2/5

Rustig gelegen hotel van de Fletcher groep. Eenduidig beeld bij deze keten is wel minimale kosten, maximaal rendement. Klantbeleving staat niet bovenaan in hun lijstje. Bij aankomst bleek de chloorpomp van het zwembad defect en was niet duidelijk of deze tijdens ons verblijf gerepareerd kon worden. Tot die tijd was het zwembad dicht. Nette kamers en goed sanitair, het wordt wel tijd dat zij van die geel kleurige vloerbedekking af stappen, versmering is er blijkbaar niet uit te krijgen. Duidelijk verschil in personeel-shifts. Ontbijtploeg was niet op elkaar ingewerkt, verliep rommelig en zeer traag, van aanmelding tot eerste broodje. Dinerploeg werkte soepeler en sneller, in deze ploeg was duidelijk te zien wie plezier in het werk had en wie niet. Klantbeleving mag veel meer aandacht krijgen, om mij als klant weer terug te zien.

Lees verder

4/5

Ik zie hier best veel negatieve recensies. Onze ervaring is wel positief! wij waren hier 26 en 27 mei 2019. De kamer is netjes geverfd, prima badkamer en alles ook goed schoongemaakt. Het ontbijt was oké Het diner was ook oké. Het kelners-team was goed op elkaar ingespeeld waardoor de bediening ook vlotjes verliep. Al met al een prima hotel.De prijs is ook heel schappelijk. Eén ding moet ik nog kwijt: de naam van het hotel vind ik wel wat misleidend. Giethoorn komt in de naam voor en is 20 km van het hotel verwijderd. Verder raad ik dit hotel zeker aan.

Lees verder

4/5

Ontbijt was niet goed. Door de Corona maatregelen was er geen buffet maar we kregen heel weinig eten ( om 10:00 had je al bijna niks) en je had weinig keuzes. Geen airco’s in de kamers. Van de 10 geef ik het een 5!

Lees verder

2/5

Het is, hoewel het al wat ouder is (te zien en horen in o.a. de lift) een mooi en gezellig ingericht hotel. Wij waren hier in coronatijd (Hemelvaartsdag). En het moet gezegd: alle regels mbt het voorkomen van besmetting werden uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Zelfs het bij betaling intoetsen van het pinapparaat ging mbv een wattenstaafje! Daar kunnen ze in menig supermarkt nog iets van leren! Er was een aparte in- en uitgang waarbij evenals bij de balie een flacon met ontsmettingsmiddel stond opgesteld. Het personeel was vriendelijk en attent. Het ontbijt was niet zoals gewoonlijk in buffetvorm, moest vooraf besteld worden en werd aan tafel geserveerd. Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het restaurant zouden zitten, ging zowel het diner als het ontbijt, in twee rondes. Ook het diner smaakte prima! Kortom na een periode van 2 maanden thuis doorgebracht te hebben, was dit uitstapje een prettige belevenis.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in De Bult

Benieuwd naar andere locaties in De Bult waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In De Bult zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in De Bult
Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn De Bult Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties