Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort gelegen aan de Kon. Julianalaan 32 in Ooij kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is één van de 1 locaties in Ooij op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Kon. Julianalaan 32 in Ooij

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij

In Ooij aan de Kon. Julianalaan 32 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Ooij

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

024 663 8213
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort?

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 374 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slecht zou 4 dagen overnachten na 1 nacht na huis gegaan receptie moet je lang wachten geen airco buiten was het 34 graden kamer nog warmer leek meer crematorium dan hotel

Lees verder

1/5

Mooie kamers, heerlijk gegeten. Goede fietsen, prachtige omgeving. Coronsregels worden goed nageleefd. Probleem met de kamer maar dit werd fantastisch opgelost. Personeel heel erg vriendelijk. Kortom één van de betere Fletcher hotels.

Lees verder

4/5

hotel heeft buiten geen uitstraling, verkeerde plek ook. Is binnen verbouwd maar men heeft duidelijk op de kosten gelet. Schoon metselwerk is bijvoorbeeld overgeschilderd. Nergens hangt iets aan de muur. Damestoilet in de hal is nog steeds anno 1990. Kamers zijn mooi ingericht maar erg klein. Badkamers zijn mooi. De menukaart is beperkt, prijzen zijn hoog en hoeveelheid matig. Kwaliteit is goed. Personeel super!

Lees verder

3/5

Eerst vier keer gebeld bij de balie maar niemand te zien. Dus uiteindelijk zelf maar iemand gaan zoeken. De reservering in het restaurant die we gereserveerd hadden via het hoofdkantoor kon niet. Uiteindelijk konden we op een andere tijd eten maar we moesten wel twee uur wachten voor we iets te eten kregen. Met name de zogenaamde manager blijft maar beloven dat je eten eraan komt, maar dan duurt het nog bijna een uur. Eten was een zielig beetje en ook nog slecht klaar gemaakt. In een goed restaurant heb je beter eten voor een beteren prijs. Volgende ochtend ging het ontbijt ook mis. Brood en beleg hoeven ze zelf niks aan te doen maar ei koken is teveel gevraagd want dat blijkt nog niet gaar te zijn. Nieuw ei was moeilijk. Koffie of thee op de kamer is er niet. Slecht hotel waar je beter niet kan komen. Belachelijk duur voor een waardeloze kwaliteit.

Lees verder

1/5

Aardig hotel voor een prettige prijs. Je krijgt ook het comfort waar je voor betaald, dus die 1 a 2 sterren minder. Maar leuk voor voordelige overnachtingen als je luxe kan missen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Ooij

Benieuwd naar andere locaties in Ooij waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ooij zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ooij
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort Ooij Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties