Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen gelegen aan de Turnhoutseweg 48 in Reusel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen is één van de 6 locaties in Reusel op CardMapr.

Tijdelijk gesloten
Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Turnhoutseweg 48 in Reusel

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel

In Reusel aan de Turnhoutseweg 48 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Reusel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0497 642 720
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel
Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel
Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen?

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 469 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het begon al donderdagavond bij het boeken via de site. Alles ingevuld en een prijs gezien voor kamer, ontbijt en diner. Prijs was 153,00. Echter bij het boeken moest ik mijn wachtwoord veranderen en daarna klopten de prijs niet meer. Dus maar telefonisch geboekt. Kreeg een bevestiging voor 157,00 echter nu zonder ontbijt. Dus 30,00 duurder. Kopie eerdere inschrijving gezonden. Op vrijdag (de 13e) kwam er een juiste prijsbevestiging. Per mail en telefoon gemeld dat er wegens een beenprobleem een kamer bij de ingang moest zijn, daar zou rekeni g mee worden gehouden. Dus kregen we de kamer aan het einde van de gang. Om 18.45 aan tafel gegaan. Beperkte kaart maar oké. Voorgerecht met 4 garnalen. De bestelde Kippannetjes kwamen maar niet dus om 19.50 gevraagd of we nog wat te eten konden krijgen. Tja dat was dus vergeten. Nog snel voor 20.00 uur een 2e glaasje wijn van de aanrader besteld. Pas halverwege het pannetje werd verteld; sorry die wijn is op. Waardeloos. Overigens hebben wij geen kippannetje gekregen maar was het onvermeld 's het wildpannetje waar de kok 3x peper in had gedaan. Wij hadden al een vermoeden dat het geen kip was, zeker wisten we het toen de tafel naast ons hetzelfde bestelde en erverteld werd dat de kip op was. Eindigend met 2x espresso maar bij het 2e kopje zat geen bonbon meer want die waren op. Kortom, deze keer geen succes bij de kempen maar het was dan ook vrijdag de 13e.

Lees verder

2/5

Goed hotel, zeer vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam ondanks de corona maatregelen. Mijn kamer was een beetje verouderd, wel proper en verzorgd. Zijn prijs zeker waard.

Lees verder

4/5

Vriendelijk personeel behulpzaam en ook snel met bediening top zo hoort het. Kamer was super schoon en alles was aanwezig .omgeving mooi om te wandelen of fietsen. Kamer goed te ventileren met aanwezige hordeur. Diner was super lekker,goede kok,zo wil je uit eten. Een van de beste fletchers,wel kleinschalig maar lekker knus. De aanwezige Provincialeweg was voor ons geen probleem,in de avond weinig verkeer. Dank voor de goede verzorging .

Lees verder

5/5

Kamers zijn standaard maar wat dit hotel goed maakt is het personeel en de gerechten uit de keuken!

Lees verder

4/5

Prima Hotel met vriendelijke bediening. We zijn hier 4 dagen te gast geweest met veel plezier. De maatregelen met betrekking tot corona waren hier prima te doen. Het eten was ook uitstekend. Onze complimenten. Graag tot een volgende keer. Michael Nijman, Hollander Techniek

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Reusel

Benieuwd naar andere locaties in Reusel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Reusel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Reusel
ALDI Reusel Supermarkt

ALDI

Kruisstraat 3

HEMA Reusel Warenhuis

HEMA

Markt 20a

Kruidvat Reusel Drogisterij

Kruidvat

Markt 54-58

Jumbo Reusel Supermarkt

Jumbo

Schoolstraat 19

Only for Men Reusel Reusel Mode

Only for Men Reusel

Lindestraat 30

Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties
Restaurant Rooland Arcen Overnachting
Restaurant Het Veluwse Bos Beekbergen Overnachting
Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen Overnachting