Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp Lochem

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp gelegen aan de Paasberg 3 in Lochem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is één van de 6 locaties in Lochem op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Paasberg 3 in Lochem

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp in Lochem

In Lochem aan de Paasberg 3 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Lochem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0573 254 051
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp Lochem
Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp Lochem
Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp Lochem

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp?

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 474 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel heeft een mooie ligging tegen de bosrand aan, aan de buitenzijde ziet het er ook prima uit en lijkt het ook heel wat. Dan bij binnenkomst hangt er een wat muffe lucht die op de kamers ook nog eens versterkt wordt. De entourage is op zich oké maar doordat het tapijt in staat van ontbinding (schimmelplekken) is haalt dat het hotel compleet in waardering naar beneden. Slechts een nieuwe vloer (tapijt of laminaat) zou al een significant verschil maken. Receptie personeel is vriendelijk en behulpzaam maar daarentegen is het horeca personeel nauwelijks tot niet geschoold en dat is merkbaar tijdens het ontbijt, lunch en diner, ook als je tussendoor eens een drankje wilt bestellen. Er wordt op afstand bijna naar je geroepen wat je wilt hebben, soms laten ze je gewoon staan alsof je er niet bent, een schoon tafelkleedje is te veel moeite als er al iemand heeft gezeten, dan wordt er gezegd "oh dit kan nog wel hoor, hier kunt u zitten". Ook zijn er verschillende items die op de drankenkaart staan niet voorradig. Ook veel tafeltjes staan nog vol met gebruikt servies na het ontbijt als je rond 11:00 een kopje koffie wilt drinken o.i.d. Het is duidelijk dat Fletcher zijn personeel niet goed kan vasthouden in dit hotel. Het eten voldoet echter prima aan de verwachting. Als dit hotel een opknapbeurt heeft gehad (de laatste keer is 24 jaar geleden)en er geschoold horecapersoneel zou zijn, komen we graag terug maar zoals het nu is betaal je echt teveel voor wat je krijgt.

Lees verder

2/5

Eerst drie dagen in Fletcher Epe gezeten. Dit was een prima verblijf. Daarna door naar Fletcher Lochem. We hadden al gehoord dat Lochem erg oud was maar wat we aantroffen heeft ons verbaast. Fletcher Lochem is zeker oud, gedateerd en slecht onderhouden maar desondanks heeft het sfeer en zou je er prima kunnen verblijven. Echter was ons verblijf alles behalve prima. Het hotel is bizar vies, in de vensterbanken van de bar en restaurant liggen allemaal dooie vliegen ( die zijn niet van 1 dag) overal spinnenwebben ( traphuis en restaurant) ramen en tafels zijn vies. Dit is zo zonde want aan de ouderdom kan je misschien niet direct iets doen maar aan de hygiëne wel. Het eten is ook ver beneden pijl. Fletcher werkt nu met een keuze menu voor het ontbijt ipv buffet. Omdat wij eerst in Epe zijn geweest wisten wat we zouden krijgen echter bleek dit niet hetzelfde. Het was precies dezelfde kaart echter leek het eten (kwalitatief) niet op Epe. Tevens ontbrak de helft van de producten die in het menu benoemd stonden. Ook de lunch en diner waren onder de maat en doet ons afvragen of er überhaupt een chef in dienst is of dat bedienend personeel ook verantwoordelijk is voor de bereiding. Faciliteiten zijn er, er is een grote gezellige bar met een pooltafel en dartbord. Helaas zijn er geen pijltjes en zijn de snookerkeu’s glad gespeeld en geen krijt. Zonde want dit zijn zulke kleine dingen waarmee de gastvrijheid op geschroefd zou kunnen worden. Personeel is overigens zeer vriendelijke en behulpzaam en onze kamer is groot met een heerlijk balkon maar oud en niet schoon. We vinden het echt zonde van Fletcher Schepershoek want ookal is je pand oud je zou er veel meer uit kunnen halen. Wij zijn doorgaans te vrede met Fletcher maar hier gaan wij niet meer heen.

Lees verder

1/5

Eén ster is te weinig, want het zwembad en het bed waren in orde. Eigenlijk wil ik anderhalve ster geven, want er is sprake is van zwaar achterstallig onderhoud in het hotel. Door de dame achter de balie gaf toe dat het bij hen bekend is. Door de vele vlekken in de vloerbedekking in het restaurant was ik bang dat het eten van mindere kwaliteit zou zijn, maar dat viel gelukkig mee. De kamer was smoezelig (ook vlekken in het tapijt, scheur in muur dat niet gecamoufleerd werd door het behang). De kamer was wel schoongemaakt, getuige de pluisjes van het schoonmaakdoekje die overal te vinden waren (ook op het glas van de tv). Tijdens mijn verblijf werd de kamer niet schoongemaakt, maar wel werd er een plastic zak met handdoeken voor de deur gezet. Blijkbaar een Doe-Het-Zelf-Pakket. Misschien een corona-regel, maar dat mag dan wel eens duidelijk aan de gasten verteld worden. Er was weinig personeel of men was niet alert op wensen van klanten. Het duurde -een paar keer- heel lang voor ik iemand vond die mij een drankje kon geven. Al met al een teleurstelling. Ik vond mijn verblijf geen succes en ga niet meer naar De Scheperskamp.

Lees verder

2/5

We zijn hier voor het eerst geweest” Het hotel licht op een prachtige locatie in het bos, heeft ook een mooi groot zwembad. Gezellig restaurant waar je lekker kan eten. De kamer was gezellig en sfeervol” bedden zeer goed, ook ruikt de kamer bij binnenkomst naar schoonmaak midel. Personeel zeer vriendelijk!

Lees verder

5/5

In Lochem wordt je op straat begroet. In het Fletcher hotel Schepersberg wordt je als gast bij binnenkomst compleet genegeerd door het personeel van de receptie. Een cursus gastvrijheid zou gewenst zijn.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp in Lochem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Lochem

Benieuwd naar andere locaties in Lochem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Lochem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Lochem
Blokker Lochem Woonwinkel

Blokker

Markt 20

Kruidvat Lochem Drogisterij

Kruidvat

Molenstraat 18

Hans Anders Opticien Lochem Lochem Opticien
Bakker Bart Lochem Bakker

Bakker Bart

Bierstraat 34

Trekpleister Lochem Drogisterij

Trekpleister

Bierstraat 28-30

HEMA Lochem Warenhuis

HEMA

Smeestraat 1

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp in Lochem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties