Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg Wageningen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg gelegen aan de Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is één van de 6 locaties in Wageningen op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen

In Wageningen aan de Generaal Foulkesweg 96 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Wageningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0317 495 911
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg Wageningen
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg Wageningen
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg Wageningen

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg?

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 1814 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas mochten we i.v.m. drukte niets drinken op het terras. Deze zondag alleen voor gasten van het hotel terwijl er plaats genoeg leek op het terras ook met inachtneming van 1,5 mtr. Beetje jammer dat dit niet al buiten aangekondigd werd d.m.v. een bord of flyer. Nu eerst naar binnen, wachten tot iemand tijd had je te woord te staan en dan vriendelijk ( dat dan weer wel) weggestuurd worden. Gezien de bijzondere omstandigheden geen 1 ster 😀

Lees verder

3/5

Een prachtige kamer met uitzicht op het dal mooi gerenoveerd, goeie douche en een prima bed (dat maken we wel eens anders mee) vriendelijke bediening, heerlijk eten. Een tip, met het ontbijt ligt alles dicht bij elkaar vooral de broodjes en het beleg, is vanwege Corona de 1,5 mtr niet te doen. Misschien de looproute eenrichting maken, vanuit de gang, is omslachtig maar wel veiliger. Dit hotel is een aanrader, wij komen er zeker nog een keer terug.

Lees verder

5/5

Van de Fletcher hotels waar we z8jn geweest (stuk of 20) met afstand het mooist gelegen. Schitterend wandelen, mooi terras met zicht op de Rijn. Vrij nieuw hotel, dus goed ingericht.

Lees verder

4/5

Mooi restaurant en terras, lekker om even te genieten na een heerlijke wandeling. Na enkele maanden voor een 2e keer terug om alleen even wat te drinken op het buitenterras. Mochten echter geen gebruik maken van het terras na 17:30 omdat het in de avond erg druk ging worden...............het was 17:32 toen we kwamen aangelopen. Er zat amper iemand, enige flexibiliteit was blijkbaar geen optie........ 24km in de benen en het regende pijpenstelen.........erg jammer dit. Vervolgens buiten een half uur staan schuilen tegen de regen.............welgeteld 3 mensen gingen naar binnen.............

Lees verder

1/5

Via vakantieveilingen dit Fletcher hotel geboekt inclusief ontbijt, het hotel sprak ons aan omdat er een wellness bij zit. Bij aankomst in het hotel werd aangegeven dat er die middag en/of avond geen plek meer was in de wellness, op de site stond niet aangegeven dat je van te voren moest reserveren voor de wellness. Zelf kamer upgrade gedaan naar een deluxe suite met jacuzzi, hier moesten wij 30 euro voor bij betalen. In de kussenslopen en hoeslaken zaten bloedvlekken.. Roomservice was koud. Personeel was traag. Volgende ochtend bij het ontbijt kregen wij een papier waar wij aan moesten kruisen wat wij wouden ontbijten, hier betaal je dus achteraf ook nog extra voor. Ondanks alles prima geslapen.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Wageningen

Benieuwd naar andere locaties in Wageningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wageningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wageningen
Blokker Wageningen Woonwinkel

Blokker

Hoogstraat 79

Hans Anders Opticien Wageningen Wageningen Opticien
ICI PARIS XL Wageningen Verzorging

ICI PARIS XL

Hoogstraat 52

Kruidvat Wageningen Drogisterij

Kruidvat

Hoogstraat 62-64

Bakker Bart Wageningen Bakker

Bakker Bart

Hoogstraat 76

Pearle Opticiens Wageningen Wageningen Opticien

Pearle Opticiens Wageningen

Hoogstraat 82-A

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties