Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf Noordwijk

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf gelegen aan de Duinweg 117 in Noordwijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is één van de 6 locaties in Noordwijk op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Duinweg 117 in Noordwijk

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk

In Noordwijk aan de Duinweg 117 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Noordwijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 242 900
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf Noordwijk
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf Noordwijk
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf Noordwijk

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf?

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 533 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hadden voor gisternacht 2 kamers geboekt bij jullie hotel. Wij kwamen aan en kregen 2 kamers, eerst leek dit gewoon prima dus hebben wij onze spullen in de kamers gelaten en zijn wij weg gegaan. Wel was het erg benauwd in de kamer dus hadden wij een raampje open gezet voor wat frisse lucht. Later die avond kwamen wij terug, de deur was al dicht dus wij werden binnen gelaten door de nacht portier. Wij kwamen toen weer in onze kamer en de hele kamer stonk gigantisch naar wiet, wij dachten laten we maar even bellen met de receptie zodat wij hier geen problemen mee krijgen omdat dit duidelijk niet onze schuld is. Wij hebben toen een nachtportier aan de lijn gekregen die zei dat we even naar beneden moesten komen, dit hebben wij gedaan. Toen wij daar aan kwamen gaven we aan dat de stank niet normaal erg was en dat wij graag een andere kamer wilden. Deze kregen wij, wij zijn toen naar deze kamer gegaan alleen na 2 minuten klopte de nachtportier al aan onze deur dat deze kamer “on lock” stond, dus dat wij hier niet mochten slapen. Uiteindelijk een 3e kamer gekregen met veel moeite, wij kwamen deze kamer binnen lopen en troffen en vieze kamer aan. De bedden waren onopgemaakt en de handdoeken lagen door de kamer heen. Daarnaast waren ook de vorige 2 kamers ook niet bepaald schoon en naar onze mening zeker geen 4 sterren waard. Wij zijn toen wederom terug naar de receptie gelopen waarna wij behoorlijk asociaal werden aangesproken, wij werden ‘gappie’ genoemd waarom mijn vriend erg boos werd en wij ook nog de reactie kregen ‘hallo ik ben je vriend niet gap’. Daarna werden wij ook nog gewantrouwd en beschuldigt dat wij waarschijnlijk die wiet hadden gerookt terwijl hij ons letterlijk 5 minuten daarvoor het hotel binnen had gelaten. vonden dit erg ongepast, wij hebben toen besloten om jullie hotel te verlaten. Wij hebben bij de accomodatie nog gevraagt om het geld terug te krijgen wat wij al betaald hadden maar dat was volgens de nacht portier alleen mogelijk via de mail dus bij deze. Wij zijn door deze slechte service tot 04:00!! ‘s nachts onderweg geweest naar een nieuw hotel.. ik vind dit erg slecht.

Lees verder

1/5

Kamer was moeilijk te ventileren (geen airco). Bij aankomst ontbijt niet gastvrij ontvangen , werd alleen gevraagd naar kamer nummer (geen goedemorgen). Ontbijt viel erg tegen , brood aangebrand en een plak kaas op het bord alsof het al de hele dag buiten te koelkast stond. Vuile handdoeken werden soms weggehaald zonder schone voor in de plaats. 2 losse 1persoonsbedden die met wieltjes uit elkaar rolde als je in het midden lag. Toilet zag er niet fris uit. Toiletten beneden waren een bende en stonken heel erg. Het diner was erg smakeloos, het vlees was amper te snijden laat staan te kauwen. Hadden vooraf al 70 euro betaald voor 3 gangen en moesten achteraf weer 27 euro afrekenen voor 6 frisdrankjes (verder niks van de kaart afgeweken of extra’s gegeten, geen idee waar het geld vandaan kwam). Tuin was niet netjes onderhouden , overal was onkruid, erg zonde. Verder was de inrichting van de kamer erg klein en oubollig. Verder was het huren van de fietsen heel makkelijk en handig en was het aan het bos en de straat uit naar het strand. Makkelijk te bereiken. Personeel moet duidelijk werken aan de gastvrijheid, klantvriendelijkheid en de schoonmaak. Maakt een wereld van verschil.

Lees verder

1/5

De prijs-kwaliteitsverhouding was slecht. 208 euro per nacht voor een kleine, gedateerde 2-persoonskamer incl. ontbijt is te duur. Het gedeelde balkon was niet schoon. Totaal geen uitzicht. Donker door de steile duin met groen direct voor het raam. Geen koffie of thee op de kamer. Een kleine, zeer oude TV. Twee tegen elkaar geschoven bedden op wielen. De tuin van het hotel was ernstig verwaarloosd. In plantenbakken stonden uitgedroogde stoppels. Eerst wilden we het ontbijt op de kamer laten brengen. Gelukkig niet gedaan, want er was geen tafel waarop je een ontbijt kunt neerzetten, alleen een heel klein rond wiebelend tafeltje. De kamer en het sanitair waren wel goed schoon. Het ontbijt en het diner waren goed, maar vooral het laatste flink aan de prijs. Goede bediening hij het eten! Bij vertrek en inleveren sleutel was de enige opmerking: "Ik zie dat u alles betaald hebt." Niet gevraagd werd hoe het verblijf bevallen is. Omdat we in De Witte Raaf precies 49 jaar geleden onze receptie, diner en bruiloftsfeest hadden, wilden we de huwelijksnacht over doen. Op 30 juli 1971 hadden we ook een luxe kamer gereserveerd. Toen bleek deze per vergissing aan anderen verhuurd te zijn. Als alternatief werden we naar een zomerhuisje dat half leeg stond aan de overzijde van de Duinweg gebracht. Daarin stond slechts een stapelbed. Daarin zijn we maar gaan slapen en accepteerden dit ook nog. Ach ja, we waren pas 21 jaar oud. Toen ik dit verhaal bij aankomst vertelde bij de receptie, kwam er geen enkele reactie. Toch vreemd.

Lees verder

3/5

Bij aankomst vriendelijke balie . Maar de rest pfff. Kamer geen airco ramen konden niet geheel open . Geen koelkastje . Bediening nog al traag . Lang wachten . Ontbijt 9 uur 3 keer vragen welke kamer .dan krijg je eindelijk ontbijt brood aangebrand resultaat de rest smaakt ook naar verbrand . E bike Oke .kortom een hotel dat zijn sterren niet verdiend . Tuin onverzorgd . 367 voor twee personen twee nachten . Veel te duur voor wat je er krijgt .we zijn niet moeilijk maar hier schiet er nog een hoop aan . Personeel bediening onderling ruzie maken . Kan en mag niet. Bon geven van wat wij niet genuttigd hadden maar wel ons kamer nummer opschrijven . Groetjes en slecht .

Lees verder

1/5

Eten was door gegeven geen tomaat, niet doorgekomen dus vlees zonder saus. Bedden veel te zacht. Om te slapen, matrassen op de grond gelegd!

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Noordwijk

Benieuwd naar andere locaties in Noordwijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Noordwijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Noordwijk
Proeflokaal Bregje Noordwijk Noordwijk Restaurant
Dirk van den Broek Noordwijk Supermarkt

Dirk van den Broek

Raadhuisstraat 9

Anna van Toor - Noordwijk Noordwijk Mode

Anna van Toor - Noordwijk

Hoofdstraat 11

HEMA Noordwijk Warenhuis

HEMA

Hoofdstraat 41

vanHaren schoenen Noordwijk Mode

vanHaren schoenen

Hoofdstraat 23

Rituals Noordwijk Verzorging

Rituals

Hoofdstraat 65

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties