Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon gelegen aan de Stationsstraat 1 in Oosterwolde kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is één van de 6 locaties in Oosterwolde op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Stationsstraat 1 in Oosterwolde

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde

In Oosterwolde aan de Stationsstraat 1 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant De Zon een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Oosterwolde

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0516 512 430
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde
Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde
Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant De Zon?

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 373 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kabouter moest even een aantal mensen ophalen in het hotel. Alleraardigste man die kabouter bij binnenkomst verwelkomde. Aantal een aantal gasten aan de lunch. Zag er goed uit. Echter op toiletten en verder wandelend inhet gebouw oogde deze vestiging beetje "sleets" uit en beetje is positief uitgedrukt. Geldt ook voor de kamers. Afijn bij vd Valk was dit 15 tot 12 jaar geleden ook. Misschien in de toekomst een formidabel appartementsgebouw voor minder jonge kabouters langs de vaart en bij de winkels. Deze kabouter zou nu zelf niet deze pleisterplaats uitkiezen

Lees verder

2/5

Fletcher wat een drama, bijna alles gedateerd. De kamers, geen fatsoenlijke kledingkast valt niet veel te leggen, lekker als je een week blijft, geen koffie cq theefaciliteiten geen fohn. Douche belachelijk gewoon, kom amper water uit en dan nog koud en dan weer warm, over de ruimte nog niet gesproken. Overigens misten we bijna elke dag weer handdoeken en dan weer baddoeken. Tevens kan het erg warm zijn in de gehorige kamers. Doe je de balkon deur open komen de muggen binnen. Ontbijt keuze uit 3, deze was redelijk maar als je wederom een week blijft? Was er nog iets goeds? Jawel de ligging. Is dit 3 sterren?

Lees verder

1/5

Flecher hotel de zon in oosterwolde moet nodig worden gerenoveerd. Bij het openen van de schuifdeur naar de douche hield ik de deur in mijn hand , draaide we de kraan open begon de lamp te flikkeren ouwe meuk. Het eten was prima maar een biertje tappen lukte ze niet. Gelukkig cafe gevonden met Heineken icecold. Conclusie zeer eenvoudig hotel stel je niet teveel eisen prima, maar mij zien ze niet meer terug.

Lees verder

1/5

Hotel ziet er aan de buitenkant uit of je op vakantie bent in een oud hotel ergens afgelegen in Tsjechië. Het staat op het punt dat het instort. Kamers zijn erg gedetateerd. De bedden zijn wel prima. De douche kan wel een opknap beurt hebben. Dus breek het hotel af en bouw opnieuw.

Lees verder

2/5

Goed personeel Maar het hotel mag wel een opknapbeurt gebruiken geen water druk in de om te douchen en was niet mogelijk

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oosterwolde

Benieuwd naar andere locaties in Oosterwolde waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oosterwolde zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oosterwolde
Blokker Oosterwolde Woonwinkel

Blokker

Stationsstraat 17

Kruidvat Oosterwolde Drogisterij

Kruidvat

Stationsstraat 7

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon Oosterwolde Overnachting
HEMA Oosterwolde Warenhuis

HEMA

Stationsstraat 26

Pearle Opticiens Oosterwolde Oosterwolde Opticien

Pearle Opticiens Oosterwolde

Stationsstraat 54

Expert Oosterwolde Oosterwolde Elektronicawinkel

Expert Oosterwolde

Het Oost 4-6

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties