Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord Beuningen

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord gelegen aan de Denekamperstraat 48 in Beuningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is één van de 6 locaties in Beuningen op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Denekamperstraat 48 in Beuningen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord in Beuningen

In Beuningen aan de Denekamperstraat 48 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Beuningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0541 351 387
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord Beuningen
Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord Beuningen
Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord Beuningen

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord?

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 503 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben voor dit hotel gekozen voor de accomodaties die ze op de site aanbieden. Maar het huren van een bootje ging niet door het laagstaand water. De welness acomodaties waren gesloten door de RIVM richtlijnen. Nergens stond dit op de site aangegeven. De carona richtlijnen die zij hanteren staan er wel. Hierin staat wat het hotel aan bied en de standaard richtlijnen die overal gelden. Maar niet wat er beperkt wordt hierdoor. Het personeel gaf aan dat het ontsmetten van de welness te veel werk was en het daarom hebben gesloten. Terwijl het zwembad gedeelte wel gebruikt mag worden en dit er onhygiënisch uitzag. Er dreven plukken haren in de jacuzzi en op de bodem van het zwembad was duidelijk vuil te zien. Geen toezicht of reservatie waardoor de max aantal personen overschreden wordt. De kamers waren ruim maar erg benauwd. Voorzieningen zoals : ventilator , koelkast zijn er niet. Het eten in in restaurant was niet lekker en het drinken voor de hoofdprijs. Het personeel was wel erg vriendelijk.

Lees verder

1/5

Een verblijf van 3 dagen, een fijn hotel met bijzonder vriendelijk personeel dat alle aandacht voor ons heeft. Je kan zeggen een oubollig hotel, maar wij zeggen dan het is een gezellig hotel zonder poeha. Heerlijk zwembad, uitstekende lunch en diner. Ontbijt is wel heel standaard, komt ook omdat buffet niet mogelijk is. Kamer was heel ruim, schoon en in prima staat. Als we een min punt kunnen noemen is het de drukke weg voorlangs het hotel. Je fiets kan je ook prima parkeren onder in de fietsenkelder, tevens ook opladen voor je E-bike. Voor ons een aanrader in een prachtige omgeving.

Lees verder

4/5

het hotel ligt wel bij de Dinkel, maar zeker niet zoals op foto`s wordt aangegeven. Het terras ligt langs een zeer drukke weg en roeiboten kun je er niet huren. De kamer was volledig verouderd en smerig, je kon van het tapijt eten want er zat genoeg in. smerig gewoon. De douche zat naast het toilet dat iedere keer dus nat werd geen goede afzuiging , zeker geen airco of koffie/ thee apparaat op de kamer. ER was een draai/kiepruim zonder hor. Een muffe bende. Na klagen zeer onvriendelijk behandeld. Ontbijt voldoende, alleen maar keteltjeskoffie! Ook veel geluidsoverlast van de lift. Niet meer terugkomen.(Dit betreft een kamer in het hotel zelf niet in de aanbouw nr 122.

Lees verder

1/5

Dramatisch voor een fletcher hotel en dus onwaardig. Eigenlijk is het enige positieve het vernieuwde zwembad. Kamer zwaar verouderd en niet onderhouden. Geen airco en een raam welke de muffe lucht niet ”wegvoert”.. Er werd niet enof tijdens verblijf pas op emails gereageerd. Diner krijg je prijs technisch te weinig voor je geld en groente kennen ze niet. Je moet van te voren betalen en anders willen ze je niet inboeken( gold ook voor de toeristen belasting). Op kamer kosten laten zetten voor finale afrekening kan niet. Fietsen of een bootje boeken waar ze meer schermen, kan niet. Het is notabene hoogseizoen. Neem er kennis van of u voorbereid bent op zo’n verblijf. Gr. Ruud uit Hoogeveen

Lees verder

1/5

Hotel is een beetje gedateerd Goed formaat kamer maar simpel geen airco maar gelukkig wel een ventilator gevonden in de kast😉 bed was prima, badkamer simpel maar oké. Prachtig terras voor het hotel maar niet te doen vanwege het verkeers lawaai. We hadden van te voren een mail ontvangen dat er geen ontbijtbuffet was ivm de corona maatregelen er was een keuze uit Engels, continentaal of veggie, prima maar wel heel simpel en minimaal voor een ontbijt van €14,50 de koffie zou ik niemand aanbevelen tenzij je een hele sterke maag hebt en een slechte smaak

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord in Beuningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Beuningen

Benieuwd naar andere locaties in Beuningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Beuningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Beuningen
Bakker Bart Beuningen Bakker

Bakker Bart

Kerkplein 100-102

Jumbo Beuningen Supermarkt

Jumbo

Thorbeckeplein 14

Trekpleister Beuningen Drogisterij

Trekpleister

Julianaplein 11

HEMA Beuningen Warenhuis

HEMA

Julianaplein 9

Expert Beuningen Beuningen Elektronicawinkel

Expert Beuningen

Julianaplein 105

Pearle Opticiens Beuningen Beuningen Opticien

Pearle Opticiens Beuningen

Julianaplein 146

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord in Beuningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties