Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin Ter Heijde

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin gelegen aan de Strandweg 18 in Ter Heijde kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is één van de 1 locaties in Ter Heijde op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Strandweg 18 in Ter Heijde

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin in Ter Heijde

In Ter Heijde aan de Strandweg 18 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Ter Heijde

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0174 214 200
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin Ter Heijde
Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin Ter Heijde
Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin Ter Heijde

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin?

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 399 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel ligt tegen de opgang naar het strand met dichtbijzijnde parkeerplaatsen. De accommodatie is redelijk gedateerd, smoezelig met een laagje latex. De kamers zijn redelijk met harde kussens en dito bedden. Het ontbijt is goed en er is gratis WiFi. Een pluspunt. Ik zou het niet nog een keertje boeken.

Lees verder

3/5

Rustig gelegen hotel met prachtig uitzicht. Goede service en kwaliteit, de kamers zijn ruim met bad en goede bedden. Goede keuken met beperkte kaart, het personeel is correct en gastvrij. Het ontbijt is goed maar de lunchpakketten daar mag wat meer aandacht aan besteed worden.

Lees verder

4/5

Mooie lokatie. Eten was gewoon lekker, niet bijzonder, maar gewoon. Toetje, uitgebreide koffie, en met name de bijlagen, had een hoog slechte supermarkt gehalte. Koffoe zelf ead goed. We hebben er heerlijk gezeten. Wij werden goed bediend maar het wassen allemaal een beetje rommelig, niet erg attent.

Lees verder

4/5

Voor strand,duin en zee liefhebbers is dit een heerlijk hotel onderaan de duinen van het Westland. Vlakbij de kassen (warenhuizen). Goede koffie, goed eten en uitbuiken op het strand.

Lees verder

4/5

De kamer was erg vies en het stonk naar riool. We hebben dit gemeld en we mochten naar een andere kamer. Helaas was deze kamer nog viezer. De kamers zijn vies doordat er niet goed schoongemaakt is en door de ouderdom zien de kamers er niet fris en schoon uit. We mochten vervolgens voor de zelfde prijs in het fletcherhotel in Den Haag centrum verblijven. Deze kamers waren gelukkig veel beter. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin in Ter Heijde kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Ter Heijde

Benieuwd naar andere locaties in Ter Heijde waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ter Heijde zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ter Heijde
Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin Ter Heijde Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin in Ter Heijde kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties