Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica gelegen aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is één van de 3 locaties in Berg en Dal op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Molenbosweg 17 in Berg en Dal

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal

In Berg en Dal aan de Molenbosweg 17 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Erica een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Berg en Dal

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

024 684 3514
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal
Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal
Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Erica?

Fletcher Hotel-Restaurant Erica wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 886 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb via VakantieVeilingen geboekt bij dit hotel.Op voorhand van de veiling had ik al op de website van het betreffend hotel gekeken. Ik heb gekeken naar de tweepersoons kamer bij hen op de website en die zag er prima uit. Toen ik de veilig gewonnen had heb ik dan ook voor gisteren nacht geboekt in dit hotel. VakantieVeilingen stuurde mij door naar de Fletcher site om daar de boeking rond te maken. Ik heb nog een keer de kamer gecheckt die onder de noemer twee persoonskamer valt die ik gewonnen heb en ik heb geboekt. Toen ik aankwam en mijn kamer zag leek deze in niets op de foto van de website. Veel kleiner met kapotte spullen een verschil van dag en nacht. Toen ik de badkamer bekeek zag ik in het rooster van de deur smerig bruin stof en schimmel zitten. Je kon dit zo wegblazen uiterst ongezond om dat in te ademen natuurlijk. Het ligbad lag vol met schaamharen. Deze was na gebruik overduidelijk niet schoon gemaakt, geen Corona hygiëne en geen algemene hygiëne. Ik ben direct naar de receptie gelopen en als eerst heb ik gevraagd welke kamer ik geboekt heb omdat ik deze kamer niet op de site zag staan. Toen gaf ze aan dat VakantieVeilingen deze kamers opkopen en dat deze gerenoveerd moeten worden. Ik gaf aan dat ik uiteindelijk via hun site een kamer boek en expres had gekeken naar de goedkoopste kamer op de site maar deze soort kamer niet terugzag. Ik kreeg daar geen verdere reactie op helaas. Toen ik vertelde over de smerige kamer was de reactie wederom lauw, ik vroeg of ik een andere kamer kon krijgen. Dat kon niet want alles was al vol zei ze. Ik vroeg of mijn bad dan schoongemaakt kon worden en daar zou ze iemand voor naar boven sturen. Het zat mij niet lekker en ik vroeg om kwart over 4 naar de leidinggevende. Die was al naar huis toe, heel apart want een hotel draait 24/7 door. Ik ben Toen naar buiten gelopen en een half uur later weer naar binnen gegaan. De kamer was nog steeds niet schoon gemaakt, de receptie zei dat ze al gevraagd had of die schoon gemaakt kon worden dus dat ze nog niet konden. Ik ben toen kwaad geworden want dat is smerig, als je aan het schoon maken bent en er komt een incident tussendoor dan maak je dat direct in orde. En zo zei ik als de schoonmakers dat niet direct doen dan stuur je ze wat intensiever aan. Ik vroeg toen of ik geen kamer kon krijgen in een ander hotel van hun. Dat zou ze even bekijken ik heb meer dan 1,5 uur gewacht op antwoord maar die heb nooit gekregen. Behalve deze klachten was de behandeling aan de receptie vreselijk. De toon van deze dame was minachtend en het interesseerde haar helemaal niks. Ik heb deze kamer geboekt omdat ik vandaag een afspraak in Duitsland heb. Ik dacht een nachtje in de buurt te logeren voor het gemak. Het heeft mij zo geïrriteerd allemaal dat ik naar huis ben gegaan, ik woon in regio Rotterdam dat is 1,5 uur rijden, ik heb dus 3 uur voor niks gereden.

Lees verder

1/5

De kamer was ontzetten vies en achterstallig... Van een open gat in de muur boven het bed tot schimmel rond het bad en op de kozijnen van het badkamer raam. Haren die nog tegen de muren bij het bad kleefden en vieze vlekken op de muur achter het bed. Het tapijt zag er ook ontzettend vies uit. Verf van de balkon deuren bladert er af, waarschijnlijk is het plafond wel een keer geverfd? Maar hebben ze bij het Fletcher nog nooit van tape gehoord want de verfspetters en strepen zaten overal op de muren. Meubels waren allemaal beschadigd. Ook kon je op het bureau een losse radiator knop vinden aan een dun draadje? Daarmee kon je de temperatuur regelen, echt belachelijk! Een oude kapotte radio, kapotte kastdeuren en een kluis die het niet deed maakten de kamer helemaal af. Het is dat wij een weekend voor ons zelf hadden, en de kinderen bij opa en oma logeerden. Ik had mijn kinderen namelijk voor geen goud in deze kamer laten verblijven!

Lees verder

1/5

We zijn twee dagen in berg aan dal waarbij we op 2e dag bezoek brengen aan Fletcher Hotel-Restaurant Erica. We werden ontvangen door gastvrouw aan de receptie ( Lieke ) zeer vriendenlijk en erg behulpzaam, iedere hotel zou wel Lieke willen hebben, kunnen veel hotel wat van leren. Fletcher Hotel-Restaurant Erica ligt in zeer mooi gebied en is zeker een aanrader. Onze kamer waren schoon en ruim . De bad kamer was erg ruim met bad en een aparte douche. Ook al is het hotel iets verouderd, blijf mooi hotel met een mooi ruimte terras en gezellige zalen om feest te geven en goed restaurant. We hadden tijdens het verblijf een kleine klacht, en een compliment aan de hotel manager die gelijk actie ondernam en er gelijk achter aan ging. We waren deze dag voor een evenement in dit hotel, compliment aan de mensen van het hotel en organisator . Avond eten, was goed waarbij je lekkere patat bij je hoofdgerecht kreeg en verschillende VERSE groenten. Eind conclusie : goed hotel en we komen zeker graag terug, ondanks aantal kleine min puntjes die door hotel verbeterd zou kunnen worden, is dit hotel voor ons ( totaal belevenis ) een 9 waard. Hopelijk wordt dit hotel in de toekomst een 10 waard. Zeer tevreden gasten.

Lees verder

5/5

Wij verbleven 3 nachten in het appartement. Erg gedateerd, achterstallig onderhoud, kapotte stopcontacten, vlekken in de vloerbedekking, veel lawaai van waterleidingen en afvoeren, rommelig, onverzorgd, vuilnis ligt tot aan het terras en de containers stonden open en verspreiden stank. Verf bladdert van de muren en gordijnen hangen op half 7. Het extra bed was een uitklapbed waarvan het frame scheef was en de veren doorheen staken. Geen ander bed verkrijgbaar. Met 3 dekbedden erop was het eigenlijk nog niet te doen. In de keuken zijn te weinig potten en pannen, geen keukenmessen. En in de zwartgeblakkerde koekenpan wil je geen vlees bakken. Voor 120 euro per nacht beter ergens anders heen. Personeel is geweldig ijverig en aardig!! Jammer dat zo'n prachtige locatie zo onteerd wordt door Fletcher.

Lees verder

1/5

Kamer meubilair verouderd en versleten. Lampenkap vol met vlekjes en een berg stof, een lamp hing zelfs loos. Tapijt vol met vlekken. Badkamer hebben we zelf schoongemaakt met Detol. Bij binnenkomst leek alsof iemand in de wc behoeft had gedaan zonder af te spoelen, vies geel en randjes zwart, ook zwart streepjes dat niet weg te krijgen zijn. Onder wasbak ook zo gorig. Ook nog haar gevonden onder prullenbak in wc en aan de muur bij de douche. Dit hotel is zeker geen 4 sterren waarde. Kamer heeft geen airco (wel een mini ventilator in de kast) en geen minibar.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Berg en Dal

Benieuwd naar andere locaties in Berg en Dal waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Berg en Dal zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Berg en Dal
Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal Overnachting
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal Overnachting
Afrika Museum Berg en Dal Musea

Afrika Museum

Postweg 6

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties