Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Heiloo

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo gelegen aan de Kennemerstraatweg 425 in Heiloo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is één van de 6 locaties in Heiloo op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Kennemerstraatweg 425 in Heiloo

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo

In Heiloo aan de Kennemerstraatweg 425 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Heiloo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 505 2244
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Heiloo
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Heiloo
Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Heiloo

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo?

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 546 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben via Fletcher 2 nachten 2x een Deluxe kamer geboekt in de herfstvakantie. Bleek achteraf dat wij via een andere site veel goedkoper te kunnen met extra services. Hierover het hotel geïnformeerd met de vraag of zij daarin nog wat konden betekenen. Dit kon absoluut niet. 'Deluxe' konden we de kamer bij lange na niet noemen. Stoffig en oud. De stoelen zaten vol vlekken en beschadigingen. Het leek meer op een uitgewoonde hostel. Het bed lag wel goed en leek op het eerste oog ook schoon, dus wel lekker geslapen. De kamer zijn gehorig o.a. door een grote kier onder de deur. Het diner en ontbijt zeer matig. Het hotel kun je inkomen via de receptie maar ook via een andere ingang waarbij je technisch gezien een hotelpasje nodig hebt. Deze was gewoon open, en dus voor ongewenste gast ook makkelijk binnen te komen. Gaf ons niet een heel veilig gevoel. Ik zou dit hotel niet aanraden.

Lees verder

1/5

Een goed hotel en zeker niet te duur , maar hij kan wel update gebruiken vooral de bad ruimte want douchen in de bad kuip is toch niet meer van deze tijd

Lees verder

3/5

Vond het raar dat ze geen koffie/ thee faciliteiten hadden. Jonge dame bij receptie dat dat kon tegen een meerprijs. Dat vond ik raar bij een 4 sterren hotel. Missschien een idee om de voegen in de douche opnieuw te doen ?! Maar had wel een ruime kamer met terrasje. Kon lekker naar de zee en duinen want Egmond aan zee is maar 15 min. Rijden.

Lees verder

4/5

Leuk hotel en een goede prijs alleen jammer dat je in een gladde badkuip moet douchen

Lees verder

3/5

Slechte Service! Corona! Onmacht! 2 jonge meiden hebben een overnachting geboekt bij fletcher hotel in Heiloo. Dit ivm met het festival Lating Village. Helaas door de corona is het festival verplaatst naar volgend jaar! 3 maand van te voren zowel het hotel als de fletchter lijn/administratie gebeld. En gevraagd hoe te handelen? Het advies was tegen die tijd weer te bellen om te vragen naar een voucher. Zo gezegd zo gedaan. Vaker gebeld maar je komt gewoon niet door de lange wachtrij. Heb ze uiteindelijk een dag voor de geplande overnachting na meer dan een half uur in de wacht te hebben gestaan aan de lijn gehad.Nu geeft Fletcher aan dat er nergens een notitie is gemaakt dat ik al eerder heb gebeld. Lijkt mij toch een taak van de administratie!? En dat ze niks voor de meiden kunnen betekenen. Dat ze de overnachting kan annuleren en dat ze het geld kwijt zijn. Zowel het hotel in Heiloo als Fletcher administratie komen de meiden nergens in tegemoet! Er is door Fletcher geen eerdere notitie gemaakt en er wordt geen rekening gehouden met corona en het verplaatsen van het festival. Wat een enorme slechte service van dit grote hotel keten....FLETCHER WIJ BOEKEN NIET WEER BIJ JULLIE!!!!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Heiloo

Benieuwd naar andere locaties in Heiloo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heiloo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heiloo
Kruidvat Heiloo Drogisterij

Kruidvat

Raadhuisweg 12

Pearle Opticiens Heiloo Heiloo Opticien
Blokker Heiloo Woonwinkel

Blokker

Heerenweg 40

Kruidvat Heiloo Drogisterij

Kruidvat

Stationsplein 41

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Heiloo Overnachting

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Kennemerstraatweg 425

KARWEI bouwmarkt Heiloo Heiloo Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Heiloo

De Hoefsmid 2

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties