Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein gelegen aan de Kerkradersteenweg 4 in Kerkrade kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is één van de 6 locaties in Kerkrade op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Kerkradersteenweg 4 in Kerkrade

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade

In Kerkrade aan de Kerkradersteenweg 4 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Kerkrade

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

045 546 1333
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Kerkrade

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein?

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1052 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kamers zijn oke maar ontbijt is af te raden. 14.50 voor een ontbijt. Je moet bij inchecken aangeven wat je wil de volgende ochtend en hoe laat je wil ontbijten. De helft was er niet ( geen bacon en champignons bij engels ontbijt) de worstjes te taai om te kauwen. Hier moesten we naar vragen want t werd niet van tevoren gemeld dat er producten niet waren. Het gezonde ontbijt met vers fruit was ook niet vers roerei zonder champignons en was heel oud en de humus zag er uit alsof het al 3 dagen niet afgedekt was. Om de insectenpunch ( vruchtensap) maar niet te benoemen. Bij aangeven bij de receptie was het ja het ei ligt al wat langer in de bak!?! Ik heb toch een tijd moeten in vullen? Ze liep zelf ook ontbijt en had dit nog nooit gehoord. Ze gaan er wat aan doen zeggen ze maar er over denken om je misschien te compenseren voor het niet hebben van het ontbijt kwam niet bij ze op. Ohja er werd ook gevraagd of het de eerste keer ontbijt was. Ja en de laatste keer ook!

Lees verder

2/5

Het hotel waar je daadwerkelijk verblijft en ontbijt is Hotel Brughof, dus niet Kasteel Erenstein. In het kasteel wordt alleen gedineerd. Mocht je er gereserveerd hebben. Daar begint helaas de verkeerd gepubliceerde verwachting. Brughof is van oorsprong een hoeve uit 1713 en sinds 1983 een hotel, wat nu onder Fletcher valt. Een oud gebouw met dito uitstraling en sober maar voldoende ingerichte kamers. Al ontbrak in onze kamer koffiezetapparaat, minibar en kluisje. Het diner bij het arrangement in het kasteel was een drama. Locatie en entourage zijn zeer fraai. Het bedienend personeel paste daar deze avond totaal niet bij. De drie serveersters voor totaal 24 gasten oogden gestresst. Dat begon al bij binnenkomst. We waren 5 vijf minuten te vroeg maar werden met een bitse toon naar buiten gestuurd. Gevolg van de shifts vanwege de corona maatregelen. Maar er volgde meer. De op de menukaart aangegeven supplementen bij het hoofdgerecht werden niet geserveerd ("Nee, dit is het hoofdgerecht, daar zit niets bij"). Bij het opnieuw bestellen van speciaal bier werd geen nieuw schoon glas neergezet. Toen het bedienend personeel daar vriendelijk op werd geattendeerd volgde een vervelende discussie met de duidelijk gestresste serveerster ("U heeft toch een glas?" was de meest foute en bitse opmerking die avond). Op de vraag aan een serveerster of zij wel plezier heeft in het werk werd koel en ontkennend gereageerd. Lichaamstaal verraadde het tegendeel. Ze begon nog net niet te huilen. Op de vraag of ik de chef kon spreken werd ontkennend gereageerd: "Nee, die is er niet" ( al bleek die er later wél te zijn). Verder was het bedienend personeel tijdens het diner onzichtbaar. Men liep uitsluitend met een chagrijnig gezicht van keuken naar tafel en terug. Direct na het diner in het hotel bij de receptie een verbetersuggestie ingediend. Die werd zeer professioneel opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Hoor en wederhoor leidde uiteindelijk tot excuses en een reductie van de nota. Nee, ik beveel deze Fletcher niet aan.

Lees verder

3/5

Coronatijd. Vorige week 4 nachten geweest. Ontbijten op afstand geen probleem. Maar meteen kiezen bij inchecken tussen 3 soorten ontbijt. English breakfast of Continentaal of Healthy . Maar dus 4 x achter elkaar hetzelfde leek ons niet fijn. Dus afgewisseld. (Vraag me af waarom niet meer persoonlijk kunnen afvinken per broodje en beleg enz. De dag ervoor. Te veel werk zeker.) Ruimere kamer gekregen dan geboekt. Dus voor 2 personen een 4 persoonskamer. Alleen zwaar gedateerde inrichting. Jaren 90 look. Badkamer wel oké. En balkonnetje. Wel 3 trappen op....helaas. Restaurant was leuk in het kasteel. Was maar paar minuutjes lopen. Tafel werd ook aangewezen volgens coronaregels. Genoeg afstand dus. Toch best goed gevuld bij Fletcher. Wij hadden 4 dagen 3 gangen diner. Maar toen we de derde dag alweer dezelfde ongare roerbakgroente kregen vroegen we de vierde avond of we andere groente erbij mochten. Toen deden ze heel moeilijk en moesten van de kaart groente bij kopen. Maar daar was niks uit te kiezen. Zelfde of sla. En veel sla kreeg je al bij voorgerecht. Koffie na diner is zeker niet aan te bevelen. Was supersterk. Zelfs na 3 cupjes koffiemelk. Mijn man drinkt zwart en proefde van mij en vond het zelfs te sterk. Ik kreeg toen cappuccino en was gewoon een soort koffie...slecht dus!!!! Witte wijn was azijn. Maar had geen zin meer om te klagen en liet ik staan.

Lees verder

3/5

Er was een evenement in de tuinen van Kasteel Erenstein. De doorgaande weg naar de parkeerplaats was compleet afgezet, terwijl er op deze weg niks gaande was. 1e fout is de dagen vooraf geen borden plaatsen met informatie dat de doorgaande weg naar parkeerplaatsen natuurgebied bij stuwmeer afgesloten zou zijn, in de weekenden komen mensen van ver om hier te wandelen, een van mooiste wandelgebieden in Limburg, en er zijn te veel mensen voor niks gereden om daar door security de doorgang verboden te worden terwijl de weg gewoon vrij is. Vissers die op hun vrije dag de doorgang verboden worden... Dit hebben ze gedaan omdat de rest van het terrein niet afgezet was, wouden ze op de hekken besparen??? Goed was geweest om vooraf de mensen te informeren met borden dat de weg + parkeerplaats afgezet zou worden zoals ze bij Castle of Love ook altijd doen, nog beter was hekken om het terrein te zetten wat jullie daadwerkelijk gebruikte i.p.v. hekken voor alle ingangen te zetten en mensen de toegang te weigeren tot de grote parkeerplaats en doorgaande weg naar natuurgebied zowel auto's als voetgangers. Uiteindelijk via het hotel naar de parkeerplaats gelopen en terug gekomen via andere kant vanuit het natuurgebied, je kon gewoon over de parkeerplaats en doorgaande weg lopen en was er niks aan de hand. Gelukkig kon ik deze sluiproute, andere mensen die van ver komen niet... De kraampjes stonden langs de weg in in de tuinen, gewoon hekken langs die doorgaande weg zetten... Security gast was nog raar het kijken omdat hij me eerst de toegang had verboden, daarna gewoon weer verder gaan met andere mensen de toegang te weigeren. Hier maak je geen vrienden mee, zeker niet als jullie de doorgaande weg niet eens gebruikte, gewoon volgende keer hekken langs die doorgaande weg zetten zodat jullie geen slecht imago bij wandelaars krijgen, deze zijn tenslotte jullie hoofd doelgroep voor het terras op normale dagen. Beetje communicatie of betere organisatie zou op prijs gesteld worden, vraag me sowieso af waar die fairy tale bezoekers überhaupt de auto hebben moeten parkeren... Parkeerplaats was nog voor 3/4 vrij, enkel wat busjes van die mensen met die kraampjes.

Lees verder

1/5

wij kregen een kamer voor 2 nachten op de 2e verdieping (28 treden), maar zijn 71 resp. 73 jaar oud. Dit was een aftandse familiekamer met vlekken op de stoel, gordijnen die los hingen en fauteuils waarop je niet fatsoenlijk kon zitten. Overigens hadden wij 3 maanden terug al gereserveerd en een comfort kamer toegezegd gekregen. Op de vraag of wij een andere kamer konden krijgen werd negatief geantwoord, want een dameswielerploeg (WNT)had de beneden verdieping gereserveerd ofwel de gasten die daar aanvankelijk geplaatst waren moesten elders slapen en in ons geval verhuizen naar een kamer die niet eens aan 2 stereen voldeed. Jammer Fletcher, onze trouwdag heeft u volkomen verpest en de opmerking "we kunnen niet alle hiotels tegelijk renoveren" slaat nergens op. Misschien moet u uw expansiedrift een beetje intomen en eerst aan de kwaliteit denken in plaats van de kwantiteit. Het eten was abominabel slecht; het vlees van de mixed gril kon alleen gebruikt worden als schoenzool. Neem in ieder geval geen genoegen metb kamer 61.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Kerkrade

Benieuwd naar andere locaties in Kerkrade waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kerkrade zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kerkrade
Kruidvat Kerkrade Drogisterij

Kruidvat

Orlandopassage 19

Pearle Opticiens Kerkrade Kerkrade Opticien

Pearle Opticiens Kerkrade

Orlandopassage 8

HEMA Kerkrade Warenhuis

HEMA

Niersprinkstraat 3

Jumbo Kerkrade Supermarkt

Jumbo

Onze Lieve Vrouwestraat 5

Hans Anders Opticien Kerkrade Kerkrade Opticien
C&A Kerkrade Mode

C&A

Niersprinkstraat 5

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties