Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Den Burg

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend gelegen aan de Kogerstraat 94 in Den Burg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is één van de 6 locaties in Den Burg op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Kogerstraat 94 in Den Burg

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend in Den Burg

In Den Burg aan de Kogerstraat 94 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend een 5.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Den Burg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0222 313 301
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Den Burg
Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Den Burg
Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Den Burg

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend?

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend wordt gewaardeerd met een 2.9 gebasseerd op 318 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het was een 3-sterren hotel maar ik miste alle 3 sterren... Deze plek mogen ze eens goed controleren! Badkamer was voor 1 persoon nog te klein, ze hebben dan op de begane grond en eerste verdieping nog extra douches. Alles was zeer smerig.. als je bij de wc naar het venster boven kijkt dan schrik je je kapot... Zo vies! De kamer was dan ook zeer klein. Absoluut geen 3 sterren waardig. Als trap na kregen we een belletje van de receptie dat mensen ons te luidruchtig vonden om 11 uur sochtends. Wij waren rustig aan het bespreken wat wij deze dag nog wilden gaan doen. Er dient dus gefluisterd te worden anders is het te luidruchtig. Ontbijt is wel goed, maar dat is dan ook het enigste positieve.

Lees verder

1/5

JAMMER, hadden de kleinste kamer van de beneden etage en 'n klapperende deur in de gang en inslapen/uitslapen, hoo maar! Gezien de prijs. Wat wel fijn is dat er zelfs na 10.00 uur nog ontbijt geserveerd werd! Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

3/5

Wat een slecht hotel. De kozijnen rotten weg, kleine kamers. Douche en wc is zo smerig en klein, waar is Rob (manmanman wat slecht). Geen 3 sterren waardig. Ook erg gehorig. Het is schandalig hotel voor @fletcherhotels

Lees verder

1/5

Het hotel is vergane glorie, op verschillende plekken mag het zeker opgeknapt worden. Gelukkig hadden wij dan kamer geboekt waarbij je een eigen bad had, maar ook deze kamer was nog vrij klein en slecht onderhouden. Locatie en ontbijt waren daarentegen wel goed. Prijs kwaliteit verhouding ligt echt scheef, zeker geen aanrader.

Lees verder

2/5

Kamers erg gedateerd, scheuren zitten in de muur, tapijt vol met vlekken, haren in de douche, douchedeur sluit niet, kleine kamers, onwijs gehorig. Locatie is goed en bedden liggen lekker.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend in Den Burg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Burg

Benieuwd naar andere locaties in Den Burg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Burg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Burg
ALDI Den Burg Supermarkt

ALDI

Wilhelminalaan 99

Stayokay Texel Den Burg Overnachting

Stayokay Texel

Haffelderweg 29

Blokker Den Burg Woonwinkel

Blokker

Parkstraat 28

Pearle Opticiens Den Burg Den Burg Opticien

Pearle Opticiens Den Burg

Weverstraat 16

C&A Den Burg Mode

C&A

Hogerstraat 10-12

Kruidvat Den Burg Drogisterij

Kruidvat

Stenenplaats 6

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend in Den Burg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties