Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche gelegen aan de Hoogstraat 2 in Thorn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche is één van de 2 locaties in Thorn op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Hoogstraat 2 in Thorn

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn

In Thorn aan de Hoogstraat 2 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Thorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0475 562 341
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn
Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn
Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche?

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 537 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het viel een beetje tegen. In eerste instantie hadden we een kamer waar in de doucheruimte de verf van de muur afbladderde, dat zag er niet uit. We kregen echter zonder probleem een andere kamer. Het diner duurde erg lang, tussen de eerste en tweede gang zat wel een half uur. Wellicht had het iets met de coronaregels te maken, ik weet het niet. Het eten was wel goed. Maar het dessert werd opgediend in een schaaltje waar een grote barst in zat en waar aan de rand een stukje was afgebroken. Dat kan ècht niet. Het herentoilet bij het restaurant oogt sjofel. Onderin de hoek zijn wat tegels gebroken en er zit een gaatje in dat hoekje. De toiletpot staat te wankelen en het lijkt erop dat die niet goed aan de grond is bevestigd. En tenslotte is de vijf procent korting die ik als Fletcher Friend zou krijgen niet verrekend op de eindafrekening.

Lees verder

3/5

Tijdens een fietstocht afgelopen dinsdag uitgekomen bij Hotel Fletcher Thorn. Om de lunch te gebruiken zijn we op het buitenterras achter gaan zitten. Het terras was goed bezet. Na het opnemen van onze bestelling kwam na enige tijd onze drankjes maar het serveren van de bestelde tosti en broodje bleef uit. Na een tijdje kwam de serveerster netjes aangeven dat het eten onderweg was maar vervolgens gebeurde er niets. We hadden het idee dat we vergeten waren. Ondertussen bleven mensen die na ons gekomen waren hun lunch wel krijgen. Toen mensen die juist waren gekomen meteen hun lunch kregen en er intussen een uur verstreken was zijn we opgestapt zonder lunch. Bij het afrekenen van de drankjes werd aangegeven dat er iets was fout gegaan met de bestelling en werd excuses aangeboden.

Lees verder

1/5

Gratis parkeren midden in het dorpje voor hotelgasten, goede fietsen te huur. Kamers zijn verouderd, zonder airconditioning. De "grote" kamer met bad en wc is echt aan vernieuwing toe vooral in de badkamer is dit een echt drama. Prima ontbijt uit 3 verschillende keuzes.

Lees verder

3/5

leuk hotel met met vriendelijke mensen. kamerinrichting is wel aan verfrissing toe. er moet dringend iets aan de waterdruk worden gedaan, het sliertje water in de douche gaat nergens over. ongeacht het tijdstip. voor de gevoelige slapers: de kerkklok (75m verder) doet het goed! ook snachts. hotel heeft een lift!

Lees verder

4/5

Prachtig hotel gelegen in het idyllische plaatsje Thorn. Ik had van tevoren reviews gelezen over de oudheid van de kamers en het hotel, maar ik hou daar juist van. Het geeft het hotel de charme die het verdient. We hebben geslapen in de familiekamer. Een ruime kamer met twee grote 2 persoons bedden, een mooie ruime badkamer (wel iets te plastic naar mijn smaak) en een soort serre waarin je s ochtends of 's avonds even heerlijk een boek kunt lezen. Ontbijt was goed verzorgd en erg uitgebreid (wel aangepast wegens corona) Al met al een mooie verblijfplaats!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Thorn

Benieuwd naar andere locaties in Thorn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Thorn zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Thorn
Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche Thorn Overnachting
ALDI Thorn Supermarkt

ALDI

Akker 5

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties