Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen gelegen aan de Julianastraat 21 in Vlijmen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen is één van de 6 locaties in Vlijmen op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Julianastraat 21 in Vlijmen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen

In Vlijmen aan de Julianastraat 21 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Vlijmen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 511 9131
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen
Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen
Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen?

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 430 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Veel stof, vieze badkamer, veel spinnen, grond was vies, betaald voor bad maar zag er niet uit. Kussen rook naar ui🤢. Ontbijt was ook niet al te best, ei was droog, het brood was oud/droog. Personeel te weinig. Verder was het personeel heel aardig! Wil het hotel geen slechte naam geven ik zeg gewoon waar het op staat.

Lees verder

1/5

Kamer was stoffig.Zeepbakje zat los.Lakens waren niet schoon.Ouderwetse douche.Erg gehorige kamer. Personeel is er tot 22 uur.Ik moest om 23.30 uur het laatste flesjes aan mijn zoontje geven. Ik kreeg een kannetje gekookt water.Waterkoker hadden ze niet. Op de kaart stond homemade icetea en verse jus d'orange hadden ze niet. Brood van broodplankje was veels te hard, de gehaktballetjes ook. Ontbijt was wel goed.

Lees verder

1/5

Kamer gekregen in bij-gebouw. Erg verouderd, achterstallig onderhoud en erg gehorig. Dat de buren met een bal tegen de muren speelden en 'snachts bij onze kamer naar binnen wilden, kan het hotel niet helpen, maar is wel zeer vervelend.

Lees verder

2/5

We hebben geboekt via een social deal actie. Daardoor vond ik de prijs best prima. De "volle mep" had ik er niet voor over gehad. Onze kamer was heel out dated. Er zaten putten in de muren, stukken behang waren van de muur gescheurd, stopcontacten vielen van de muur en er zat schimmel op de gordijnen. De wastafel in de badkamer en de bedden waren keurig schoon, maar dat was ook het enige dat schoon was... Daar boven op was er ook nog gerookt in onze kamer. Het was dus niet erg fris. Helaas viel het ontbijt ook erg tegen. Het was smakeloos en de broodjes waren erg taai. Het personeel was wel erg aardig. We werden netjes geholpen. De bar en het restaurant waren, ondanks de corona maatregelen, erg gezellig en sfeervol. Het hotel heeft ook goede maatregelen met betrekking tot corona.

Lees verder

2/5

De ontvangst was niet heel vriendelijk, we hadden extra betaald om eerder op de dag aan te komen, hier waren ze niet van op de hoogte. We hadden er volgens de balie juffrouw geen ontbijt bij waar we achteraf wel voor hadden betaald en een fatsoenlijke stalling voor onze eigen fietsen was ook niet al te best, hier hebben we ook bij de boeking nog apart over gebeld. De kamers waren klein en zeer gedateerd. Voor ons nooit meer Fletcher!!!!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Vlijmen

Benieuwd naar andere locaties in Vlijmen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vlijmen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vlijmen
Jumbo Vlijmen Supermarkt

Jumbo

Oliemaat 4-5

ALDI Vlijmen Supermarkt

ALDI

Oliemaat 6

HEMA Vlijmen Warenhuis

HEMA

Plein 32

Kruidvat Vlijmen Drogisterij

Kruidvat

Plein 14

Bakker Bart Vlijmen Bakker

Bakker Bart

Plein 34

Jumbo Vlijmen Supermarkt

Jumbo

Plein 16

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties