Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Rosmalen

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch gelegen aan de Burgemeester Burgerslaan 50 in Rosmalen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch is één van de 6 locaties in Rosmalen op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Burgemeester Burgerslaan 50 in Rosmalen

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen

In Rosmalen aan de Burgemeester Burgerslaan 50 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch. Bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Rosmalen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 521 9159
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Rosmalen
Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Rosmalen
Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Rosmalen

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch?

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 1187 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat begon als 2 nachten lekker weg van huis om zonder zorgen te genieten van Den Bosch en omgeving, is uiteindelijk uitgelopen op uitkijken naar en waarderen van de thuissituatie. Ik zal een opsomming geven van de meest in het oog springende ergernissen: Na inchecken arriveren we in de kamer. Op toegangsdeur en badkamerdeur zitten allemaal kalkdruppels en in de badkuip zit een flinke kras waar langzaam begon te roesten. Een van de handdoek-stangen was half afgebroken met scherpe punten. Onze gedachte was meteen, dit is een reservekamer die ze ons hebben gegeven vanwege de hond die we bij ons hadden. Als we later de TV aan willen zetten, ontdekken we dat er een geen afstandsbediening is. Bij de receptie hebben ze geen werkzaam alternatief en zullen ze er de volgende dag werk van maken. Dus niet, de volgende avond heb ik weer moeten vragen en is er een van een andere kamer weggehaald. Na een goede nachtrust (lekkere matrassen, slechte kussens) spring je dan snel onder de douche. Deze geeft waterval bij vullen badkuip, maar een zielig straaltje bij gebruik van douche. Temperatuur van het water bijstellen is met deze mengkraan alleen mogelijk wanneer het water uit wordt gezet.... Dat was allemaal nog aanvaardbaar als de temperatuur van het water niet tijdens het douchen ook nog eens heter of kouder werd. Deze ellende heeft ons laten beslissen om de 2e dag niet te douchen, om die ergernis te vermijden. Wat echt ONTOELAATBAAR was, is hoe bij terugkomst in het hotel het raam van de kamer (begane grond) werd aangetroffen... Het was opengezet zonder gebruik te maken van beveiliging (werd als uitstelstaafje gebruikt). Eenieder kon zomaar naar binnen klimmen en zaken ontvreemden. Dan de bediening: het gebrek aan leiding en begeleiding was in alle aspecten duidelijk. - Tafels worden niet schoongemaakt (buiten) voor ontbijt (met zeer beperkt assortiment), - Ontbijt is alleen mogelijk aan de drukke autoweg kant, niet aan de mooie achterzijde. - Tijdens de ontbijtservice blijkt iedere ochtend wel een van de koffiemachines defect/geen bonen te hebben en de ander heeft geen melk - als iets niet aanwezig is (veelvuldig) wordt er geen alternatief aangeboden of wordt een alternatief toegepast wat soms geheel misplaatst is (cocktail rood fruit vervangen door citroen) - nauwelijks oog voor klanten die iets willen bestellen (gemiste omzet) - de lounge hoek naast de entree ligt vol met blikjes en McDonalds zakken van voorgaande nacht. Medewerkers die hun dienst starten lopen allemaal langs, maar geen een denkt eraan om het visitekaartje van een hotel (de entree) even op te ruimen. Kortom, geen aangenaam verblijf in het hotel. Voor ons geen Fletcher hotels meer, of er zou iets structureels moeten veranderen. Dit hotel zou potentie kunnen hebben, dicht langs autoweg, maar tegelijkertijd ook met de rust aan het meer. Maak er dan goed gebruik van door uitnodigende instelling en goede service.

Lees verder

1/5

De kamer is netjes, en op een warme dag ook heerlijk koel. De ontvangst aan de receptie was professioneel en vriendelijk. Maar toen: het was mijn feestje: ik ben morgen jarig. Dus wij wilden graag een aperitiefje vooraf, en uitgebreid eten. Het hotel heeft een leuk 3 gangenmenu zagen we op de kaart. Om 18.30 uur zaten we op het terras, in de zon. Heerlijk. En bestelden 2 aperol spritz. Ons favoriete drankje, en gelukkig stond het op de kaart. Een half uurtje later komt de serveerster melden dat de aperol op is. Wij vragen om de drankenkaart, om dan maar een ánder aperitief te bestellen. (Die had ze ook gelijk mee kunnen nemen 🤔) Na 10 minuten brengt ze de kaart. We hoopten nog even dat ze alsnog de aperol had gevonden. Maar nee, alleen de kaart kwam ze brengen. Een nieuw drankje opnemen duurt eindeloos, we zitten nu bijna een uur op het terras, zonder borrel, met een droge keel 😣 Inmiddels waren we wel aan het diner toe, 3 gangen doorgegeven. Dus aperitief maar gelaten voor wat het was. De fles witte wijn die we bestelden voor bij het eten was prima, de serveerster krijgt bij ons aan de tafel een instructie van een collega hoe je een fles wijn ontkurtkt (??) Voorgerecht was lekker, hoofdgerecht was lekker. De borden werden echter niet weggeruimd, we hebben zéker 3 kwartier er tegenaan zitten kijken. Uiteindelijk werd de helft meegenomen. Er werd tot 2x toe aan ons gevraagd welk dessert we hadden besteld. Maar na nog een half uur wachten aan een half afgeruimde tafel, zonder een dessert of koffie, was het mooi geweest. Bij de receptie nog gemeld dat het toetje niet meer hoefde. En dat we zeeeer teleurgesteld zijn. Het had een leuke avond kunnen zijn, we waren écht uit. Maar de teleurstelling is groot.

Lees verder

2/5

Prijs kwaliteit heel slecht. Best wel heel erg duur voor 1 nachtje in een familie kamer voor 4 persoons een kleine kamer mega ouwe vieze badkamer de kinderen wouwen graag in bad maar dat kon echt niet zo oud en vies. De handdoeken ruiken niet fris maar heel erg muf. Airco kan je het niet noemen de kamer temperatuur krijg je niet lager als 26gr als de buiten temperatuur rond de 30 is. Ik ga de volgende x gewoon weer naar een van de nieuwere van der valk 10x beter als dit en de prijs ook beter als dit. Jammer dat je dit treft als je een nachtje met je kinderen naar Den Bosch gaat erg jammer. En betaald parkeren voor bezoekers vind ik ook niet normaal dat het op kenteken gaat met een afgesloten parkeerplaats snap ik maar er voor betalen als je blijft slapen echt belachelijk! Nooit meer hier voor ons!

Lees verder

1/5

Het verblijf heeft plaatsgevonden van 11-12 augustus 2020, in de periode van een hittegolf dus. We kwamen aan bij het hotel, in de veronderstelling dat airco aanwezig zou zijn. Tijdens het inchecken werd ons niets verteld over eventuele gebreken aan de airco. Toen wij vervolgens aankwamen in de kamer, was het bloedheet. Het betreft een kamer op de bovenste etage. De airco was kapot; door het hele hotel overigens. Dit heb ik meteen gemeld bij een medewerker, die reageerde met: 'ja echt warm he, ik heb het zo warm, blabla'. Enfin, wij zijn 's middags gaan zwemmen in de hoop dat de airco bij terugkomst gefixt zou zijn; dit was echter niet het geval. Verder zaten er vliegjes in het drinken tijdens het dineren, was er geen aperol spritz en de douche funtioneert ook niet naar behoren. Op dit moment is het kwart over 3 's nachts en wij hebben nog geen oog dichtgedaan. Bij de receptie zijn ze totaal niet meedenkend.

Lees verder

1/5

Vandaag, 33c, kom de kamer binnen waar het minstens zo warm is en de airco/klimaatbeheersing staat niet aan. Deze proberen te bedienen, maar de knop valt er vanaf. Medewerker komt kijken, zegt dat het wellicht nog zal afkoelen. De kamer is inmiddels een sauna. Bij de receptie horen we dat de kamers bij deze buitentemperaturen niet koel te houden zijn. Het systeem is er niet tegen opgewassen. We wilden een vriendelijke tip geven: misschien kunnen jullie de gasten vantevoren informeren. Dan hadden we zelf een ventilator meegenomen. Antwoord: we zitten volgeboekt, het is voor ons geen beginnen aan om de gasten vantevoren te informeren, dat doen we niet. Niet te geloven! Voor mij is dit de eerste en laatste keer Fletcher. Heel jammer vind ik dit.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rosmalen

Benieuwd naar andere locaties in Rosmalen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rosmalen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rosmalen
Kruidvat Rosmalen Drogisterij

Kruidvat

Harry Coppensstraat 12

HEMA Rosmalen Warenhuis

HEMA

Harry Coppensstraat 15

Lidl Rosmalen Supermarkt

Lidl

Harry Coppensstraat 27

Jumbo Rosmalen Supermarkt

Jumbo

Harry Coppensstraat 55

vanHaren schoenen Rosmalen Mode

vanHaren schoenen

Harry Coppensstraat 20

ICI PARIS XL Rosmalen Verzorging

ICI PARIS XL

Harry Coppensstraat 2

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties