Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude Velsen-Zuid

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude gelegen aan de Oostbroekerweg 17 in Velsen-Zuid kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is één van de 1 locaties in Velsen-Zuid op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Oostbroekerweg 17 in Velsen-Zuid

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid

In Velsen-Zuid aan de Oostbroekerweg 17 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Velsen-Zuid

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 537 0548
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude Velsen-Zuid
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude Velsen-Zuid
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude Velsen-Zuid

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude?

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 407 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slecht ontbijt. Geen koffie keuze en/of melk en suiker. parkeerplaats is zeer ver lopen, afgelegen en niet verlicht wat maakt dat je voertuig niet echt veilig staat

Lees verder

3/5

Niet de mooiste van alle hotels (mag hier en daar wel wat gerenoveerd worden) maar wel een onwijs goede bediening, lekkere bedden en dito dekens. Ook het eten was heerlijk. Complimenten aan de kok. Wij zijn in december geweest, tijdens de lockdown dus koud en saai maar hebben het toch naar ons zin gehad.

Lees verder

5/5

Bijzonder slecht hotel. Het slechtste van Fletcher tot nu toe en geen 4 sterren waard. Zwembad niet beschikbaar van 14 tot 20 uur vanwege zwemles. Keuken serveerde slechte maaltijden en de wachttijden zijn erg lang Het hotel is aan een grondige opknapbeurt toe. Heel erg snel.. De parking is op 400 meter van het hotel en langs de snelweg. Niet diefstal veilig. De kamer was erg klein. En de sensor op de gang registreerde iedere beweging op de kamer zodat 's nachts de hele tijd het licht op de gang aanging.slecht slapen dus.... Nee dit was niet echt een aanrader...

Lees verder

1/5

Goed eten. Fijne bediening. Als je er overnacht kan je via social deal een diner regelen, TOP. Wel op tijd social deal regelen.

Lees verder

5/5

Voorgerecht brietaartje niet zoals op de kaart. Zou zijn met rode uien chutney en gecaramaliserde appels. Witte rauwe uien en rauwe appels.🤷‍♂️ Vroeg mn ribeye rauw en kreeg hem meer dan well done. Vervolgens vraag ik koffie met cognac en krijg wiskey 🤦‍♂️. Helaas werd alles onder mom van te druk gezegd. Beetje jammer Fletcher. 1 persoon liep zn ballen uit z'n broek vandaan terwijl n collega van hem uit z'n neus liep te graven. Onacceptabel voor n dikke rekening die we hebben afgetikt. Dit zijn we niet gewend van jullie.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Velsen-Zuid

Benieuwd naar andere locaties in Velsen-Zuid waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Velsen-Zuid zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Velsen-Zuid
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude Velsen-Zuid Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties
Restaurant Rooland Arcen Overnachting
Restaurant Het Veluwse Bos Beekbergen Overnachting
Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen Overnachting