Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk gelegen aan de Woldmeentherand 15 in Steenwijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is één van de 6 locaties in Steenwijk op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Woldmeentherand 15 in Steenwijk

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk

In Steenwijk aan de Woldmeentherand 15 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Steenwijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 512 311
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk Steenwijk
Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk Steenwijk
Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk Steenwijk

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk?

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 710 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel is gelegen naast de Mcdonalds, wat duidelijk een hangplek voor jongeren is. Dus het was een constante overlast van scheurende auto's, harde muziek en zelfs voetballen tot 3uur snachts op de parkeerplaats van het hotel die daarna hun afval weg stampte. Hiermee is het hotel ook al goed bekend. Handig gemaakt dat de te grote parkeerplaats van het hotel naast de slaapkamers ligt. Het beste neem je een kamer aan de tuinkant, maar of dat veel scheelt is de vraag. Lijkt mij makkelijk op te lossen met een slagboom, om te voorkomen dat de jongeren voor je kamer gaan staan. Verder is het hotel gedateerd zonder airco, wat het binnen snel warm maakt. Ventilatoren lijken mij een goedkope oplossing daarvoor. Verder was de kamer wel schoon en ligt er een mooie tuin. Het 'corona' ontbijt is aan de hand van 3 keuzes. Het ontbijt in dit hotel was een stuk minder als bij Fletcher hotel Mallejan in Vierhouten, waar het netter werd opgediend als 1 geheel met daadwerkelijk toast ipv bruine sneetjes brood. Jammer is dat je ter plekke pas weet dat je een tijdslot moet reserveren voor het ontbijt. Dit mag wel bekend gemaakt worden met het boeken, want op is op.

Lees verder

2/5

Vandaag zondag 23 augustus Hebben wij geluncht het was niet erg bijzonder lekker Restaurant was niet schoon Vieze vloer en tafels Personeel niet erg vriendelijk een cursus zou een goede optie zijn De corona maatregelen nemen ze niet serieus Je gegevens invullen werd ons wel gevraagd en andere niet Na uitleg gevraagd te hebben Was het antwoord O niet gezien dat er mensen binnen kwamen En ik zat aan de telefoon 3 personeelsleden en 4 tafels bezer

Lees verder

1/5

Niet overnacht maar wel gedineerd. Kwaliteit /prijsverhouding vind ik slecht. We hadden als voorafje de spicy gamba's. 10 kleine garnaaltjes voor 10.50, met wat sla, vond ik aan de dure kant. Het broodplankje stond in het menu geserveerd met vloerbrood. Wij kregen witte pistoletjes. De ribeye vonden wij ook niet super geweldig. Al met al zou ik voor het eten niet terug gaan . Personeel is vriendelijk.

Lees verder

2/5

Slechte bediening ik denk onervaren personeel die de kleine dingetjes van het vak niet snappen zoals flesje chocolade melk even schudden voor het naar de gast gaat en heel simpel even een tafel droog maken na een regwn bui

Lees verder

1/5

High Thea hapjes erg lekker maar bordjes en bestek mag wel wat vaker verschoond worden

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Steenwijk

Benieuwd naar andere locaties in Steenwijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Steenwijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Steenwijk
Ten Veen 2wielers Steenwijk Vervoer

Ten Veen 2wielers

Meppelerweg 7

Pannenkoekboerderij Steenwijk Steenwijk Restaurant
Blokker Steenwijk Woonwinkel

Blokker

Oosterstraat 7-9

Pearle Opticiens Steenwijk Steenwijk Opticien

Pearle Opticiens Steenwijk

Oosterstraat 51

Trekpleister Steenwijk Drogisterij

Trekpleister

Oosterstraat 37

juwelier Maas Steenwijk Overig

juwelier Maas

Oosterstraat 49B

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties