Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze gelegen aan de Wolfhezerweg 17 in Wolfheze kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze is één van de 2 locaties in Wolfheze op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Wolfhezerweg 17 in Wolfheze

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze in Wolfheze

In Wolfheze aan de Wolfhezerweg 17 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Wolfheze

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 333 7852
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Wolfheze
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Wolfheze
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Wolfheze

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze?

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 582 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

het is een enorm donker, bedompt hotel dat nodig een upgrade nodig heeft in verf, onderhoud, vloer en vooral verlichting. dat dit 4 sterren heeft is echt ongelofelijk en voor de prijs die je betaald is het compleet uit verhouding. in de gezinskamer is de aanliggende kamer voor de kinderen met een raam dat niet open kan, je kunt niet goed doorluchten, alleen met een hele grote schuifpui die met veel kracht open gaat. in de kamer allerlei gebreken, van behang dat loslaat tot lamp in de badkamer die het niet doet, slechte ventilatie met snel erg vochtige badkamer, stof onder en naast het bed, een miniwaterkoker met een hard zakje oploskoffie zonder beker/lepeltje enz, een niet onderhouden terrasje buiten, en vooral alles erg donker, zowel de kamer als de eetzaal (ontbijt voelt als diner om 21u). badkamer was vies, glazen met stukken er uit en op andere plekken helemaal geen bekers of glazen aanwezig. in kinderkamer stopcontacten bij hoofeinde. ook aan het hotel mondeling laten weten, met klein excuus en dat we hopelijk elders dan nog wel een fijne dag hadden, dat was het dan. ik snap niet dat dit hotel zulke hoge beoordelingen kreeg, daarom waren we hier heen gegaan, gelukkig maar voor 1 nacht, ik had er geen 2de nacht gebleven. hele dikke onvoldoende dus helaas! zie ook de foto's.

Lees verder

1/5

Het ontbijt was karig voor een prijs van €14,50 p.p. Je kon kiezen uit 3 menu's, heel beperkt en ook geen Muesli of Cruesli bij de yoghurt. De pistoletjes vonden wij ook niks, wij hadden er liever brood bij gehad. De bediening was goed, al moesten wij de eerste keer wel een halfuur op ons ontbijt wachten. Toen wij op onze kamer kwamen vonden wij het erg muf ruiken, dit komt waarschijnlijk omdat er honden toegelaten worden. Wij dachten dat honden alleen in de beneden kamers mochten, maar helaas zagen we ze ook in de lift naar de eerste verdieping gaan. Erg jammer!! Het hotel heeft wel een hele mooie ligging.

Lees verder

2/5

Mooie ligging. Lekker in de natuur. Kamer was vrij netjes. Niet genoeg bekers en roerstaafjes. Helaas was het ontbijt slecht geregeld. Wij waren iets eerder bij het ontbijtbuffet dan aangegeven maar er was toch nog een plekje vrij. Vanwege het coronavirus moest je aangeven welk ontbijt je wil. Dit hadden we gedaan. Maar uiteindelijk hebben we 3 kwartier op ons ontbijt moeten wachten! toen we dit aangaven, was de serveerster zeer onbeleefd. Ik zal dit verder niet in woorden uitbrengen wat dat was niet voor herhaling vatbaar. We kregen daarbij ook geen excuses. Daarnaast was het ook de verkeerde ontbijt. Wat aangegeven stond op het menu, kregen we niet. Sterker nog, we kregen iets wat helemaal niet op het menu stond. Later kregen we via de balie te horen dat er personeelstekort was. Toen ons een kopje koffie werd aangeboden als excuses moesten we ook nog heel lang wachten. Toen zijn we maar een weggegaan want blijkbaar leren ze er ook niks van. Heel jammer dit. Dit hotel zullen we niet zo snel weer boeken.

Lees verder

2/5

Gedateerd hotel met een oud bollig karakter. Ontbijt was anders geregeld ivm COVID-19. Je betaald 15 euro voor een ontbijt, en kunt hierbij kiezen uit drie menu’s, niet echt de moeite waard. Prachtig gelegen locatie voor wandelingen of fiets tochten. Wij hebben elders in het dorp gegeten dus kunnen niet over het diner oordelen. Bij het borrelen op het terras is de bediening niet heel erg adequaat of service gericht. De receptie daar in tegen erg mee denkend.

Lees verder

3/5

Wat ouder hotel, zoals veel Fletcher hotels gepimpt tot redelijk niveau. Kamers met vloerbedekking, douchen in bad, beetje rommelige ontbijtzaal, is het allemaal net niet. Wel goed ontbijt en vriendelijk personeel. Zeer grote plus is ligging, overkant van de weg natuurgebied met schitterende wandelingen.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze in Wolfheze kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Wolfheze

Benieuwd naar andere locaties in Wolfheze waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wolfheze zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wolfheze
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze Wolfheze Overnachting
Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp Wolfheze Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze in Wolfheze kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties