Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof gelegen aan de Zevenheuvelenweg 48a in Berg en Dal kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is één van de 3 locaties in Berg en Dal op CardMapr.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48a in Berg en Dal

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal

In Berg en Dal aan de Zevenheuvelenweg 48a bevindt zich Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Berg en Dal

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

024 684 1744
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof?

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 692 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij vonden de kamer groot en waren blij met het terras en badkamer. Er stonden geen koffie of thee kopjes terwijl er wel een apparaat stond met cups en theezakjes. Ook maar 2 kartonnen bekertjes in de badkamer. Het erren wat in avond geserveerd werd was lauw en niet het geld waard. De frietjes lauw omdat ze een aantal mensen bezorgen en dan word jou eten lauw. Ook is het eten niet afgedekt het word zo bezorgd in je kamer . Heel corona gevoelig lijkt me als het eten de lift en gang doorgaat. De kamers zijn heel gehorig, wij hadden 2 jonge mensen die om 00.30 nog muziek aan het draaien waren. Wij hebben op de deur geklopt om te zeggen dat het nogal gehorig was daarbij kwam een walm van alcohol. Die zaten gewoon de hele middag en avond te zuipen. Ook word er geen toezicht gehouden na 22.00 uur om te luisteren of er geen harde muziek of herrie uit de kamers komt. Jammer want wij noeken best vaak fletcher hotels maar de kwaliteit moet niet achteruit gaan. Ook vonden wij 1 van de receptionistes ook chagrijnig. We wensen jullie veel succes!

Lees verder

2/5

Het hotel ligt in een mooie omgeving en de kamers zijn goed en schoon. Leuk nachtje weg geweest. 1 minpunt is wel echt dat het ontbijt van de vorige gasten (meerdere kamers) nog in de gang stond (17:00). In totaal wel 8 dienbladen vol met etensresten. Tot 2x toe aangegeven bij de receptie maar de keuken was op het moment erg druk en hadden geen tijd om dit te komen ophalen. Zeker een verbeterpunt zou ik zeggen!

Lees verder

3/5

Prachtig uitzicht op het bos vanuit de kamer. Ook de bedden liggen fantastisch! Maar er zijn wel wat minpunten. Zo hadden wij een toilet dat vies was, de receptioniste was chagerijnig en onvriendelijk en het eten was veelste duur voor wat je er voor krijgt. Ook stonden er amper vegetarische gerechten op het menu! Wel een top hotel voor als je een nachtje weg wilt, maar voor het geld dat je betaald is er toch wel een boel mis.

Lees verder

3/5

Prima hotel! Leuke locatie om te gaan wandelen. Vriendelijke mensen. Als je wat langer bent (>195cm) zijn de bedden en dekbedden wat te kort vind ik. En jammer dat er geen mogelijkheden zijn om je EV te laden. Toen ik er was stonden er 5 EV’s die denk ik ook gráag aan de lader hadden gestaan. Niet meer helemaal van deze tijd.

Lees verder

4/5

Onze place to go in berg en dal en de omgeving Nijmegen. Heerlijk urenlang wandelen direct vanuit de voordeur! Met de mountain bike of racefiets kun je er eindeloos fietsen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Goed nieuws! Bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Berg en Dal

Benieuwd naar andere locaties in Berg en Dal waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Berg en Dal zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Berg en Dal
Fletcher Hotel-Restaurant Erica Berg en Dal Overnachting
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof Berg en Dal Overnachting
Afrika Museum Berg en Dal Musea

Afrika Museum

Postweg 6

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties