Fletcher Strandhotel Haamstede Burgh-Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede

Bij Fletcher Strandhotel Haamstede gelegen aan de Torenweg 10 in Burgh-Haamstede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Strandhotel Haamstede is één van de 3 locaties in Burgh-Haamstede op CardMapr.

Fletcher Strandhotel Haamstede

Torenweg 10 in Burgh-Haamstede

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Strandhotel Haamstede in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede aan de Torenweg 10 bevindt zich Fletcher Strandhotel Haamstede. Bij Fletcher Strandhotel Haamstede kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Strandhotel Haamstede een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Strandhotel Haamstede

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Strandhotel Haamstede. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Burgh-Haamstede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0347 750 430
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Strandhotel Haamstede Burgh-Haamstede
Fletcher Strandhotel Haamstede Burgh-Haamstede
Fletcher Strandhotel Haamstede Burgh-Haamstede

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Strandhotel Haamstede?

Fletcher Strandhotel Haamstede wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 42 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het hotel is bij aankomst al een plaatje om te zien. Alles is gloednieuw en mooi aangelegd. We hadden een kamer met lekkere bedden en een goede badkamer. Medewerkers erg vriendelijk en vrolijk, zowel bij de receptie als in het restaurant. Ontbijtbuffet was uitgebreid en erg lekker. Wij hadden op de dag zelf een last-minute geboekt, dus bij ons was de prijs/kwaliteit ook goed. Lees in sommige andere recensies wel prijzen die het misschien niet echt waard is.

Lees verder

5/5

Mooi en nieuw hotel, dichtbij het strand. Kamers en interieur hotel erg mooi en modern. Helaas trage service bij het avondeten en het naborrelen aan de bar. Daarnaast is nog niet alles af aan het hotel, personeel lijkt ook niet goed te zijn ingewerkt. Hopelijk de volgende keer een betere rating

Lees verder

2/5

Prima hotel lekkere beden, goede tv, wifi ook prima, ontbijtbuffet heel uitgebreid: roerei, spek,worstjes, pancake, pistolets, bruin brood capocinno etc, bijzonder vriendelijk personeel, bistro heel goed. Een heerlijke verblijf gehad.

Lees verder

5/5

Het viel ons iets tegen! Maar het zijn wellicht de kinderziektes die er nog uit moeten, wij gunnen ze het voordeel van de twijfel! ...

Lees verder

3/5

Top, goed ontvangst, vriendelijke medewerkers, super mooie kamer. Eten in de brasserie is gewoon goed en voldoende. Goede service in de brasserie. Echt een aanrader.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Strandhotel Haamstede

Goed nieuws! Bij Fletcher Strandhotel Haamstede in Burgh-Haamstede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Burgh-Haamstede

Benieuwd naar andere locaties in Burgh-Haamstede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Burgh-Haamstede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Burgh-Haamstede
SPAR Burgh Haamstede Burgh-Haamstede Supermarkt

SPAR Burgh Haamstede

Noordstraat 16

Fletcher Strandhotel Haamstede Burgh-Haamstede Overnachting
Landal Villapark Livingstone Burgh-Haamstede Overnachting

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Strandhotel Haamstede in Burgh-Haamstede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties