Foeders map

Foeders

9.6 ยท 523 recensies

Ceintuurbaan 257, Amsterdam

Foeders
Foeders Foeders
Foeders Foeders
Foeders

Over deze locatie

Aan de Ceintuurbaan 257 in het gebied 'Hemonybuurt' in Amsterdam ligt Foeders. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 523 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Foeders accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hemonybuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Hylco van Engelen
Google Maps Logo

Leuke speciaalbiertent. Voor fans van lambiek/geuze een waar feest, anders is het gewoon een bijzondere selectie zonder overdreven groot te zijn. Pinda's op tafel zijn een leuke touch

Hylco van Engelen 2 maanden geleden
Anne B
Google Maps Logo

Leuk kroegje. Leuk detail is dat je gratis pelpinda's krijgt en je de schillen op de grond mag gooien. Glaasje water erbij is ook een extra service. Op de muur hangen de biertjes die op tap zijn, en dan kan je kiezen voor een groot of klein glas zodat je ook meerdere kan proeven. Aardige eigenaar.

Anne B 6 maanden geleden
Erik De Jong
Google Maps Logo

Heerlijk bier, leuke bediening

Erik De Jong 6 maanden geleden
Chantal Brabant
Google Maps Logo

Mijn vriend kwam vaak bij Foeders en hij was jarig dus ik denkt ik bestel bier maar niks gehad! geen bier geen email niks en geld is weg reageren niet op bericht. Ik heb google en nou blijkt Yuri Hegge is failliet!!! Waar is mijn geld en bier? NIET BESTELLEN!

Chantal Brabant 1 jaar geleden
Rob Cuiper
Google Maps Logo

De huiskamer van Amsterdam! Sfeervolle kroeg met fijn personeel, uitmuntende selectie van zure bieren!

Rob Cuiper 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.