Fortuyn Haarlem Haarlem

Fortuyn Haarlem

Bij Fortuyn Haarlem gelegen aan de Grote Markt 23 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fortuyn Haarlem is één van de 6 locaties in Haarlem op CardMapr.

Fortuyn Haarlem

Grote Markt 23 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Fortuyn Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Grote Markt 23 bevindt zich Fortuyn Haarlem. Bij Fortuyn Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Fortuyn Haarlem een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Fortuyn Haarlem

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Fortuyn Haarlem. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 202 2991
Route Online bestellen
Fortuyn Haarlem Haarlem
Fortuyn Haarlem Haarlem
Fortuyn Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Fortuyn Haarlem?

Fortuyn Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 680 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij verbleven vorige week zaterdag in een hotel in Haarlem waarbij o.a. dit restaurant werd aangeraden. We hebben die avond lekker gegeten. 's nachts kreeg mijn man een voedselvergiftiging van het diner. We hadden beiden iets anders besteld, waardoor ik hier geen last van had. De ochtend erna belden we Fortuyn om te melden wat er was gebeurd. Helaas zijn we niet dienstverlenend en begripvol te woord gestaan door een medewerker van Fortuyn. Er is niet gevraagd wat mijn man had gegeten en er zijn geen gegevens genoteerd. Ook is het restaurant niet met een oplossing gekomen waardoor we ons niet gehoord of geholpen voelen na dit incident. We hopen dat dit niet nog eens gebeurd!

Lees verder

1/5

Super pleÄ· Hele enthousiaste mensen die hier werken. Een van onze favo plekken in Haarlem

Lees verder

5/5

Na ons geregistreerd partnerschap wilden we graag nog even proosten en een hapje eten bij Fortuyn! We kwamen met een klein maar samengesteld gemeenschap en dit werd super, conform de toen geldende Corona-maatregelen, geregeld door Fortuyn. We zaten in het fijne plekje achterin, ik geloof dat ze dit "De Tuin" noemden, waar het warm en gezellig was. Er werd super lief meegedacht met het uitserveren van onze eigen taart en champagne en het eten was heerlijk! Leuk personeel die geregeld kwamen kijken of alles nog naar wens was en snel en netjes opgediend! Dank jullie wel :)

Lees verder

5/5

Gereserveerd om 18.30.Daarbij krijg je gelijk de mededeling dat je om 20:15 klaar moet zijn. Je krijgt de vraag of je een broodje wil. Staat niet op de kaart maar je moet er wel 6 euro voor betalen. Wordt niet gemeld. Om 20:00 uur de mededeling dat de volgende gasten voor de tafel klaar staan en dat we onze wijn aan de bar op kunnen drinken. Gezegd dat we dat niet gingen doen. Als we nog een dessert hadden gewild had dat in de tijd niet gekund. Niet zo slim. Eten en wijn voor de rest prima.

Lees verder

3/5

Heerlijk gegeten, gelunched in mooie sfeer. Misschien net iets te druk, maar de bediening regelde alles gesmeerd.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fortuyn Haarlem

Goed nieuws! Bij Fortuyn Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
Teylers Museum Haarlem Musea

Teylers Museum

Spaarne 16

HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66

Restaurant Table 24 Haarlem Restaurant

Restaurant Table 24

Oude Groenmarkt 24

Sumo Haarlem Haarlem Restaurant

Sumo Haarlem

Oude Groenmarkt 14-16