France Hotel Amsterdam map

France Hotel Amsterdam

7.2 · 854 recensies

Oudezijds Kolk 11, Amsterdam

France Hotel Amsterdam
France Hotel Amsterdam France Hotel Amsterdam
France Hotel Amsterdam France Hotel Amsterdam
France Hotel Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Oudezijds Kolk 11 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt France Hotel Amsterdam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 854 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, France Hotel Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij France Hotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij France Hotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

0 0
Google Maps Logo

Levendige en gezellige locatie.

0 0 1 maand geleden
Paul de Krom
Google Maps Logo

Prima hotel in het centrum en vlak bij het station. Vriendelijke check in!! Het ontbijt was nog steeds Corona-proof, erg eenvoudig, een volgende keer zou ik in de buurt iets nemen. Ik betaalde €50,-- voor een kleine eenpersoons kamer. Onvoorstelbaar dat iemand hier over een paar weken (als het seizoen weer begint) het viervoudige voor betaalt.

Paul de Krom 3 maanden geleden
Jan
Google Maps Logo

Leuk hotel met een perfecte ligging.

Jan 6 maanden geleden
ruben Wiggers
Google Maps Logo

We hebben hier niet verbleven maar we veroegen om even gebruikt te maken van de toilet heel vriendelijk man achter de balie.

ruben Wiggers 8 maanden geleden
De Poorter Christoph
Google Maps Logo

Leuke ervaring vriendelijk en behulpzaam

De Poorter Christoph 1 jaar geleden
Kimsy Vanderstukken
Google Maps Logo

Zeer harde bedden.

Kimsy Vanderstukken 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij France Hotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij France Hotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.