Freeland Hotel map

Freeland Hotel

8 ยท 187 recensies

Marnixstraat 386, Amsterdam

Freeland Hotel
Freeland Hotel Freeland Hotel
Freeland Hotel Freeland Hotel
Freeland Hotel

Over deze locatie

Aan de Marnixstraat 386 in het gebied 'Leidsebuurt Zuidwest' in Amsterdam ligt Freeland Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 187 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Freeland Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Zuidwest hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Freeland Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Freeland Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

0 0
Google Maps Logo

Veel theaters in de buurt.

0 0 4 maanden geleden
Bryan Mesquita
Google Maps Logo

Prima hotel, prima kamer. Hele vriendelijke mensen

Bryan Mesquita 1 jaar geleden
Akky Bron
Google Maps Logo

De ontvangst met een kopje thee of koffie!! Mijn vriendin is moeilijk ter been!! Onze kamers werden spontaan omgeboekt van de 4de naar de 2de etage!! Een knus en schoon hotelletje naast het de la Mar Theater!! Rondom genoeg eetgelegenheden!! En 's morgens een heerlijk en uitgebreid ontbijt in 't souterain! Echt 'n aanrader

Akky Bron 2 jaar geleden
Thootje.92
Google Maps Logo

Hier een weekend verbleven. Schoon en prima hotel!

Thootje.92 3 jaar geleden
Steven Bezemer
Google Maps Logo

Super leuk het is niet echt een hotel wel qua kamers zijn ruim voor Amsterdamse begrippen voor kleine hotels niet zoals de ketens. Daarnaast is het personeel leuk en behulpzaam!! Ook ben je zo op het Leidseplein en vlakbij het Museumplein 10 minuten lopen. Ik heb ervan genoten en geniet nog steeds van dit hotel.

Steven Bezemer 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Freeland Hotel

Goed nieuws! Bij Freeland Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.