GAMMA Amstelveen map

GAMMA Amstelveen

8 · 687 recensies

Zetterij 12, Amstelveen

Open

GAMMA Amstelveen
GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen
GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen GAMMA Amstelveen
Bekijk meer
GAMMA Amstelveen

Over GAMMA

GAMMA Amstelveen helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Aan de Zetterij 12 in het gebied 'Bovenkerk' in Amstelveen ligt GAMMA Amstelveen. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 687 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GAMMA Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bovenkerk hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #012e60 !important; }
GAMMA

Alle GAMMA bouwmarkten

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Benieuwd naar andere GAMMA bouwmarkten in Nederland? GAMMA heeft in totaal 165 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Bovenkerk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GAMMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GAMMA bouwmarkten
GAMMA bouwmarkt Duiven
GAMMA bouwmarkt Haarlem
GAMMA bouwmarkt Dekkershoek, Den Haag
GAMMA bouwmarkt Terborg
GAMMA bouwmarkt Nieuw Overvecht, Utrecht
GAMMA bouwmarkt Venlo
GAMMA bouwmarkt Bussum
GAMMA bouwmarkt Oostburg
GAMMA bouwmarkt Roosendaal
GAMMA bouwmarkt Nieuw Overvecht, Utrecht
GAMMA bouwmarkt Wormerveer
GAMMA bouwmarkt Zaltbommel
GAMMA bouwmarkt Overamstel Amsterdam
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Zuidoost
GAMMA bouwmarkt Capelle aan den IJssel
GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan
GAMMA bouwmarkt Leiden-Zuid
GAMMA bouwmarkt Zutphen
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast GAMMA Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Bovenkerk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bovenkerk.