GAMMA bouwmarkt Amstelveen map

GAMMA bouwmarkt Amstelveen

8.4 ยท 599 recensies

Zetterij 12, Amstelveen

GAMMA bouwmarkt Amstelveen
GAMMA bouwmarkt Amstelveen GAMMA bouwmarkt Amstelveen
GAMMA bouwmarkt Amstelveen GAMMA bouwmarkt Amstelveen
GAMMA bouwmarkt Amstelveen

Over GAMMA

GAMMA bouwmarkt Amstelveen helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Aan de Zetterij 12 in het gebied 'Legmeer' in Amstelveen ligt GAMMA bouwmarkt Amstelveen. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 599 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GAMMA bouwmarkt Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Legmeer hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sijbrand Jongejans
Google Maps Logo

Flink groter en groter assortiment dan oude locatie. wel zeer fietsonvriendelijk. Geen fietsingang en vrij nauwe ingang voor auto's wat vrij gevaarlijk is en een bizarre plek voor fietsenrekken. Je kan daar feitelijk niet in of uit als auto's van de parkeerplekken dicht bij de ingang gebruik maken.

Sijbrand Jongejans 3 weken geleden
Herman Kroes
Google Maps Logo

Fantastisch compliment voor Eva wat een topper zelden iemand gezien met zo,n toewijding voor de de zaak vroeg aan haar hoe lang werk je al voor Gamma zeker nog niet zo lang .ze antwoorde 20 jaar onvoorstelbaar wat een spirit heeft een Amerikaans uiterlijk.Gamma mag blij wezen met haar.Top heeft 12 zakken tuingrond In mijn Auto gelegd . Ik schaamde mij voor mij geklungel.

Herman Kroes 1 maand geleden
Tt Fox
Google Maps Logo

Mooie nieuwe vestiging, vriendelijke medewerkers, zo ook van de andere locaties die bijspringen bij deze nieuwe vestiging. Enige puntje van aandacht is de actiefolder van bison bij hun producten. Als ik de actie wil activeren krijg ik te zien dat deze actie van 2021 is. Slordig van Gamma/Bizon. Voor de rest ruime winkel en parkeerplaats.

Tt Fox 2 maanden geleden
Francisca de Jeer
Google Maps Logo

Mooie (nieuwe) grote Gamma filiaal. Dit weekend openings"feest". Zandsculptuur kunstenares Ludo Roders is bezig op de parkeerplaats. En in het weekend van 26 en 27 maart 2022 Gratis Zandscupltuur zand. (Gamma) Bouwemmer meenemen.

Francisca de Jeer 2 maanden geleden
Ruud Kaspers
Google Maps Logo

op 4 maart rond 20,45uur een werkbank gereserveerd en afgesproken dat deze op 5 maart tussen 1700-1730 uur op advies van de verkoper(service balie) opgehaald zou worden. Uiteraard was ik daar op dat tijdstip. kreeg de mededeling dat het inmiddels aan een ander verkocht was. zo ga je niet met afspraken en klanten om.

Ruud Kaspers 2 maanden geleden
Theo Huisman
Google Maps Logo

Standaard gamma met personeel dat niet heel veel weet, maar wel reuze aardig! Blijf zoeken naar die persoon die het wel weet, ze zijn er wel. Prijzen zijn niet laag en de keuze is ok. Alleen de OK-merken zijn dan weer niet oke, dat is rommel.

Theo Huisman 1 jaar geleden
wim cozijnsen
Google Maps Logo

Mooie winkel, vriendelijk personeel, kom hier graag terug

wim cozijnsen 1 jaar geleden
Dawied
Google Maps Logo

Kleine winkel met een ruime keuze aan klus artikelen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Dawied 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #012e60 !important; }
GAMMA

Alle GAMMA bouwmarkten

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Benieuwd naar andere GAMMA bouwmarkten in Nederland? GAMMA heeft in totaal 165 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Legmeer) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GAMMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GAMMA bouwmarkten
GAMMA bouwmarkt Almere Poort
GAMMA bouwmarkt Assen
GAMMA bouwmarkt Beuningen
GAMMA bouwmarkt Grootebroek
GAMMA bouwmarkt Roosendaal
GAMMA bouwmarkt Veendam
GAMMA bouwmarkt Beilen
GAMMA bouwmarkt Breda
GAMMA bouwmarkt Dronten
GAMMA bouwmarkt Hellevoetsluis
GAMMA bouwmarkt Lisse
GAMMA bouwmarkt Rotterdam Stadion
GAMMA bouwmarkt Deventer
GAMMA bouwmarkt Maarssen
GAMMA bouwmarkt Spijkenisse
GAMMA bouwmarkt Veendam
GAMMA bouwmarkt Venlo
GAMMA bouwmarkt Zeist
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast GAMMA bouwmarkt Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Legmeer) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Legmeer.