GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord map

GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord

7.8 ยท 648 recensies

Klimopweg 65, Amsterdam

GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord

Over GAMMA

GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Aan de Klimopweg 65 in het gebied 'Papaverweg e.o.' in Amsterdam ligt GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 648 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Papaverweg e.o. hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

M de jong
Google Maps Logo

Geen toilet voor publiek. Hoe groot je assortiment ook is geen toilet is extreem klantonvriendelijk.

M de jong 1 maand geleden
M D
Google Maps Logo

Aardige en behulpzame medewerkers. Wel kan het interieur een likje verf gebruiken. Je verwacht dat toch niet van een bouwmarkt.

M D 2 maanden geleden
pieter van den Hoek
Google Maps Logo

Fijne gamma wel beperkt assortiment kleine vestiging

pieter van den Hoek 3 maanden geleden
La Buse Toujours
Google Maps Logo

assortiment is redelijk, winkel oogt wel een beetje rommelig. medewerkers zijn er genoeg, alleen ze hebben geen tijd voor je. volgende keer rijd ik wat verder naar zuidoost.

La Buse Toujours 3 maanden geleden
alexander schouten
Google Maps Logo

Goed bereikbaar, ruime parkeer gelegenheid.

alexander schouten 3 maanden geleden
Lies De Rouw
Google Maps Logo

Probeerde iets te bestellen via click and collect. Op de site stond aangegeven dat er voldoende voorraad was. Echter wordt na 2 uur mijn bestelling geannuleerd omdat het op is! Geen belletje of ze me misschien konden helpen aan iets wat ze nog hadden. Voor sluitingstijd geen tijd om een nieuwe bestelling te doen bij een andere winkel. Erg slecht.

Lies De Rouw 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #012e60 !important; }
GAMMA

Alle GAMMA bouwmarkten

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Benieuwd naar andere GAMMA bouwmarkten in Nederland? GAMMA heeft in totaal 165 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Papaverweg e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GAMMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GAMMA bouwmarkten
GAMMA bouwmarkt Alphen aan den Rijn
GAMMA bouwmarkt Den Bosch
GAMMA bouwmarkt Hoogeveen
GAMMA bouwmarkt Leiden-Noord
GAMMA bouwmarkt Middelharnis
GAMMA bouwmarkt Wormerveer
GAMMA bouwmarkt Duiven
GAMMA bouwmarkt Hardenberg
GAMMA bouwmarkt Leiden-Noord
GAMMA bouwmarkt Lelystad
GAMMA bouwmarkt Tiel
GAMMA bouwmarkt Utrecht
GAMMA bouwmarkt Apeldoorn West
GAMMA bouwmarkt Culemborg
GAMMA bouwmarkt Heemskerk
GAMMA bouwmarkt Meppel
GAMMA bouwmarkt Tilburg-Noord
GAMMA bouwmarkt Utrecht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.