GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam Rotterdam

GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam

Bij GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam gelegen aan de Houtstraat 30 in Rotterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam

Houtstraat 30 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam in Rotterdam

In Rotterdam aan de Houtstraat 30 bevindt zich GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam. Bij GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

GAMMA Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Rotterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 208 0030
Routebeschrijving
GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam Rotterdam
GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam Rotterdam
GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam?

GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 639 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Eigenlijk vind ik 1* nog te veel voor de mentaliteit, klantgerichtheid en service van de Gamma Rotterdam Blijdorp. Ik had een bestelling geplaatst en toen mijn man deze op wilde halen kreeg hij de (reeds betaalde) parasol, ondanks legitimatie, niet mee. Ondanks dat mijn man 5 minuten van het filiaal af werkt ben ik toen toch zelf gegaan.. Wat wekt mijn verbazing.. Ook ik kreeg in eerste instantie mijn, reeds betaalde, parasol niet mee. De reden was dat op mijn legitimatiebewijs alleen mijn meisjesnaam staat en niet me gehuwde naam. Na een woordenwisseling uiteindelijk toch mijn parasol meegekregen.. De parasol was besteld omdat ons dit beter leek ivm de huidige corona crisis. Nou dat was een lachertje net zoals het service level van de Gamma Rotterdam Blijdorp!

Lees verder

1/5

Groot assortiment. Medewerkers zijn vaak aardig en behulpzaam. In pincipe zoals je van een GAMMA mag verwachten.

Lees verder

4/5

Kansloze afhaal/infobalie. Krijg ik mn betaalde bestelling niet mee omdat mn vrouw het besteld heeft (ik heb toch echt dezelfde achternaam) vervolgens een dag later krijgt mn vrouw het niet mee, omdat op haar ID ook dr meisjes naam staat... nooit meer gamma voor ons. En ja de gekochte items gaan direct retour. Geef nog liever 2x zo veel uit dan ooit nog wat te kopen bij Gamma

Lees verder

1/5

Hier hebben ze alleen 2 bij 3-en voor de botenbouw. Een jaar aan het verbouwen geweest en steeds weer hetzelfde probleem. Gooi die kromme dingen in de kachel en vul die vakken met hout waar je wat mee kan. Verder wel een lekkere grote winkel.

Lees verder

1/5

Eigen merk Wood&Wall krijtverf, super mooie kleuren, verft heel makkelijk.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41