GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan map

GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan

8 · 569 recensies

Kaarsenmakersstraat 3, Koog aan de Zaan

Gesloten

GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan
GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan
GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan
Bekijk meer
GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan

Over GAMMA

GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Aan de Kaarsenmakersstraat 3 in het gebied 'Oud Koog' in Koog aan de Zaan ligt GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 569 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Koog aan de Zaan waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oud Koog hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan is op weekdagen geopend van 09:00 tot 21:00. Dit geldt voor maandag t/m vrijdag. Op zaterdag zijn de openingstijden iets korter, namelijk van 09:00 tot 18:00.

Op zondag is GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan ook geopend. De openingstijden zijn dan iets beperkter: van 12:00 tot 17:00. Zo kunnen klanten ook op de momenten buiten reguliere werktijden hun inkopen doen.

.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #012e60 !important; }
GAMMA

Alle GAMMA bouwmarkten

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Benieuwd naar andere GAMMA bouwmarkten in Nederland? GAMMA heeft in totaal 165 vestigingen waaronder deze in Koog aan de Zaan (Oud Koog) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GAMMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GAMMA bouwmarkten
GAMMA bouwmarkt Duiven
GAMMA bouwmarkt Amsterdam-Noord
GAMMA bouwmarkt Delft
GAMMA bouwmarkt Den Helder
GAMMA bouwmarkt Middelharnis
GAMMA
GAMMA bouwmarkt Heemskerk
GAMMA bouwmarkt Oostburg
GAMMA bouwmarkt Sittard
GAMMA bouwmarkt Tilburg-Noord
GAMMA bouwmarkt Veghel
GAMMA bouwmarkt Winterswijk
GAMMA bouwmarkt Duiven
GAMMA bouwmarkt Peizerweg Groningen
GAMMA bouwmarkt Nijverdal
GAMMA bouwmarkt Stadskanaal
GAMMA bouwmarkt Velserbroek
GAMMA bouwmarkt Vlissingen
City Guide

Wat te doen in Koog aan de Zaan

Benieuwd wat je naast GAMMA bouwmarkt Koog aan de Zaan nog meer in of rondom Koog aan de Zaan (Oud Koog) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oud Koog.