GAMMA bouwmarkt Purmerend map

GAMMA bouwmarkt Purmerend

7.8 ยท 656 recensies

Einsteinstraat 10, Purmerend

GAMMA bouwmarkt Purmerend
GAMMA bouwmarkt Purmerend GAMMA bouwmarkt Purmerend
GAMMA bouwmarkt Purmerend GAMMA bouwmarkt Purmerend
GAMMA bouwmarkt Purmerend

Over GAMMA

GAMMA bouwmarkt Purmerend helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Aan de Einsteinstraat 10 in het gebied 'Baanstee en omgeving' in Purmerend ligt GAMMA bouwmarkt Purmerend. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 656 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GAMMA bouwmarkt Purmerend accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 36 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Baanstee en omgeving hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pieter Raadgers
Google Maps Logo

Koop o.a. mijn handschoenen hier omdat ze niet na 2 dagen uit elkaar vallen. Goede selectie ivm de transportsector waar ik in werk. Medewerkers zijn beleefd en behulpzaam. Wat grappig is want op zich kan je het meeste spul zelf makkelijk vinden. Prijzen zijn soms net ff anders of hoger dan elders maar om weer om te rijden en benzine te verspillen.... ach ja. Veel parkeerplekken!

Pieter Raadgers 1 maand geleden
Che chyv
Google Maps Logo

Winkel is nooit superdruk, wanneer ik er heenga, wel zo prettig. Ik ben een thermoskraan gaan kopen, ben de bad en toilet aan het verbouwen. Bij de kassa aangekomen, gaf het apparaat aan dat mijn bankbiljet niet goed was, collega erbij gehaald die zei dat ik het geld terug moest brengen waar ik het vandaan had, want het zou vals zijn..ik moest noodgedwongen pinnen. Ik rij naar de Jumbo daar gewoon met mijn(bank) biljet betaald. Bedankt Gamma dat jullie mij ongemakkelijk hebben laten voelen, door jullie kapotte aparaat. Advies! Vervangen of een biljet-stift kopen.

Che chyv 1 maand geleden
Bernhard-George ..
Google Maps Logo

Gebeld voor gasfles . Ja hebben we en ga even buiten controleren of ze vol zijn. Gezegd kom nu en binnen 5 minuten! Aangekomen: dame zegt heb ik niet ! Vertelt dat ik net gebeld heb, ohhh...gaat naar buiten , komt terug...sorry ze zijn leeg. BEDANKT HE [email protected]

Bernhard-George .. 2 maanden geleden
Han Beaux
Google Maps Logo

Het was niet overmatig druk bij Gamma.Iedereen hielt nog wel een metertje afstand van elkaar. Volle schappen en genoeg personeel. Prima zaak

Han Beaux 2 maanden geleden
Jessica Langeveld
Google Maps Logo

Niks anders als een bouwmarkt. Geen personeel te bekennen. Niks positiefs eigenlijk. Ik had genoeg vragen.

Jessica Langeveld 3 maanden geleden
Timo Delforterie
Google Maps Logo

Goed personeel. Word goed geholpen door de medewerkers !

Timo Delforterie 3 maanden geleden
Ray Visser
Google Maps Logo

Sinds lange tijd weer bij de Gamma geweest dit keer in Purmerend omdat daar de klus was. Ik miste wat van het assortiment, kan zijn door de wereldwijde tekorten aan bepaalde grondstoffen, maar sommige schappen waren ook rommelig en dus lastig zoeken.

Ray Visser 3 maanden geleden
Yvonne Ensink
Google Maps Logo

Super aardig en behulpzaam personeel. Mooi assortiment met steeds meer aanbod aan bouw en klusmaterialen. Geen woonwinkel met accessoires maar een bouwmarkt voor dagelijkse huis en tuin klussen.

Yvonne Ensink 3 maanden geleden
Peter Brouwer
Google Maps Logo

Lekkere overzichtelijke bouwmarkt. Met vaak mooie aanbiedingen en vriendelijk behulpzaam personeel.

Peter Brouwer 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #013977 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #013977 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #012e60 !important; }
GAMMA

Alle GAMMA bouwmarkten

GAMMA helpt je om de klus op de juiste manier aan te pakken. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Dat zeg ik, Gamma!

Benieuwd naar andere GAMMA bouwmarkten in Nederland? GAMMA heeft in totaal 165 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Baanstee en omgeving) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GAMMA lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GAMMA bouwmarkten
GAMMA bouwmarkt Nieuwe Hemweg, Amsterdam
GAMMA bouwmarkt Cruquius
GAMMA bouwmarkt Dordrecht
GAMMA bouwmarkt Leidschendam
GAMMA bouwmarkt Oosterhout
GAMMA bouwmarkt Waalwijk
GAMMA bouwmarkt Blijdorp, Rotterdam
Gamma Compact Amsterdam Willem de Zwijgerlaan
GAMMA bouwmarkt Echt
GAMMA bouwmarkt Grootebroek
GAMMA bouwmarkt Spijkenisse
GAMMA bouwmarkt Weert
GAMMA bouwmarkt Slotervaart, Amsterdam
GAMMA bouwmarkt Barneveld
GAMMA bouwmarkt Cruquius
GAMMA bouwmarkt Hilversum
GAMMA bouwmarkt Roden
GAMMA bouwmarkt Veghel
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast GAMMA bouwmarkt Purmerend nog meer in of rondom Purmerend (Baanstee en omgeving) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Baanstee en omgeving.