GASSAN Dam Square Juwelier map

GASSAN Dam Square Juwelier

7.4 · 124 recensies

Rokin 1-5, Amsterdam

GASSAN Dam Square Juwelier
GASSAN Dam Square Juwelier GASSAN Dam Square Juwelier
GASSAN Dam Square Juwelier GASSAN Dam Square Juwelier
GASSAN Dam Square Juwelier

Over deze locatie

Aan de Rokin 1-5 in het gebied 'Kalverdriehoek' in Amsterdam ligt GASSAN Dam Square Juwelier. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 124 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GASSAN Dam Square Juwelier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kalverdriehoek hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

william Pons
Google Maps Logo

Uitstekende service en super klantvriendelijk personeel. Er wordt waar mogelijk mee gedacht met de klant!

william Pons 1 maand geleden
Daan van den Bergh
Google Maps Logo

Uitstekende service en prachtige collectie! Ik had een week van tevoren gemaild, om twee modellen van Omega te bekijken. Daarvan hadden ze er maar één op voorraad op dat moment. Op de dag van de afspraak hadden ze tóch ook het andere model weten te ritselen. Ik vond de kleur (zwart) van het bandje niet mooi, dus had ik een ander (bruin) bandje laten bestellen. Er werd gezegd dat de levertijd max. 6 weken was, maar binnen 4 weken kon ik het bandje al ophalen. Hij werd ook ter plaatse bevestigd. Service is altijd vriendelijk, attent en denkt mee. Zowel via mail als in de winkel. Ik ben voorlopig voorzien, maar voor een cadeau voor m'n vrouw kom ik zeker weer terug!

Daan van den Bergh 1 maand geleden
Robert Huiskamp
Google Maps Logo

De mensen die lukraak een 1-ster review achterlaten zijn mensen die geen geduld hebben en blijkbaar niet weten hoe de markt momenteel in elkaar steekt. Als je geduld hebt komt het moment vanzelf, de ‘reis’ naar het kopen van een sieraad gaat ook niet over één nacht ijs. Ik ben ontzettend vriendelijk, deskundig en goed geholpen. Fantastische atmosfeer, verzorgde mensen en het ruikt er erg aangenaam; mooi bedrijf!

Robert Huiskamp 3 maanden geleden
Morris dassel
Google Maps Logo

Vanmiddag ontzettend goed geholpen bij Gassan Dam Square! Uren gesproken met een gepassioneerde medewerker zonder dat ik van plan was een horloge mee te nemen. Uiteindelijk kwam van het een het ander en ben ik toch met een wat mij betreft prachtig exemplaar de winkel uitgelopen. Bedankt F. voor de deskundige hulp en het leuke gesprek!

Morris dassel 5 maanden geleden
Baksteen
Google Maps Logo

Dagje Amsterdam en m'n vrouw wilde naar een Rolex kijken. Dat precieze model hadden ze niet, maar ze mocht wel iets passen wat er op leek. Die wilde ze niet, dus dat was dat. Ik vroeg vervolgens of ik nog even naar twee modellen mocht kijken. Deze waren zogenaamd ALLEMAAL op, terwijl ik ze gewoon al had gezien. Uiteindelijk de klok die ik wilde dus maar in Parijs gekocht, waar de service wel uitstekend was. Thanks Gassan. EDIT: Gassan, jullie snappen mijn review volgens mij niet helemaal. Ik weet heel goed hoe het werkt wat betreft Rolex. Vandaar mijn "dus dat was dat". Ik wilde zelf naast een Rolex ook een Tudor Black Bay bekijken die gewoon in de vitrine lag. Die waren zogenaamd allemaal uitverkocht. Die ene ster is omdat jullie medewerker sterk de indruk gaf dat we haar tijd aan het verdoen waren. Alsof zij in onze portemonnee kan kijken.

Baksteen 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij GASSAN Dam Square Juwelier

Goed nieuws! Bij GASSAN Dam Square Juwelier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.