Gauchos map

Gauchos

8.6 · 391 recensies

Beethovenstraat 55, Amsterdam

Gauchos
Gauchos Gauchos
Gauchos Gauchos
Gauchos

Over Gauchos

Bij Gauchos kan je genieten van, op Argentijnse manier bereide steaks.

Aan de Beethovenstraat 55 in het gebied 'Beethovenbuurt' in Amsterdam ligt Gauchos. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 391 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Gauchos accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Beethovenbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Coletta De Jong
Google Maps Logo

Het eten is minder geworden qua kwaliteit. Er hangt een vieze lucht in het restaurant, een wc/riolering lucht. Deze geur was er al in 2020. Er is niet veel sfeer in het restaurant.

Coletta De Jong 2 weken geleden
Gail Gail
Google Maps Logo

Super lekkere Rib-eye goed medium gebakken met pepersaus. Vergeet de frietjes niet bij te bestellen. Gin tonic aardig op smaak en mooi gedecoreerd. Irish coffee ter afsluiting.☕️ WC'S zijn naar behoren en de bediening afwisselend Nederlands- en Engelstalig.

Gail Gail 3 weken geleden
Miranda Janmaat
Google Maps Logo

Goed eten en goede bediening. Zeker iets om terug te komen

Miranda Janmaat 1 maand geleden
Danny Ponit
Google Maps Logo

Voorgerecht was niet goed en dit wist de over al. Serveer het dan niet uit. Minder dan aantal jaren geleden. Bife de Lomo was heerlijk.

Danny Ponit 3 maanden geleden
Monique Smit
Google Maps Logo

Zwaar tegen gevallen ondanks de goeie recensies wel vriendelijk personeel

Monique Smit 7 maanden geleden
Elsie Temmerman
Google Maps Logo

Heel lekker en Super vriendelijk 🇧🇪🇧🇪👍

Elsie Temmerman 7 maanden geleden
Irka Potsdammer
Google Maps Logo

Weer eens buitengewoon lekker gegeten. At de laatste jaren weinig vlees, maar dit! Zo mals, smakelijk en met een heerlijk sausje en dan heb ik het nog niet eens over de gamba's ! En de prettige snelle en vriendelijke bediening! Kortom ....gaan.

Irka Potsdammer 10 maanden geleden
Petra Santulli
Google Maps Logo

Naar er lang naar uitgekeken te hebben weer lekker en gezellig gegeten met het gezin. Goed eten en vriendelijke bediening.

Petra Santulli 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Gauchos

Goed nieuws! Bij Gauchos in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #6eb641 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #6eb641 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #6eb641 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #589234 !important; }
Gauchos

Alle Gauchos restaurants

Bij Gauchos kan je genieten van, op Argentijnse manier bereide steaks.

Benieuwd naar andere Gauchos restaurants in Nederland? Gauchos heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Beethovenbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Gauchos lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Gauchos restaurants
Gauchos
Restaurant Gauchos Den Haag-Centrum
Gauchos Eindhoven
Gauchos Rotterdam-Centrum
Gauchos aan de Maas
Gauchos
Gauchos
Gauchos
Restaurant Gauchos Den Haag-Centrum
Gauchos
Gauchos Rotterdam-Centrum
Gauchos aan de Maas
Gauchos
Gauchos
Gauchos
Gauchos Eindhoven
Gauchos
Gauchos aan de Plas
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.