Gebr. Hartering map

Gebr. Hartering

9.2 · 324 recensies

Peperstraat 10, Amsterdam

Gebr. Hartering
Gebr. Hartering Gebr. Hartering
Gebr. Hartering Gebr. Hartering
Gebr. Hartering

Over deze locatie

Aan de Peperstraat 10 in het gebied 'Rapenburg' in Amsterdam ligt Gebr. Hartering. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 324 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Gebr. Hartering accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rapenburg hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Irwan van Runt
Google Maps Logo

Het eten, de wijnkaart, de bediening en de prachtige locatie. Alles klopt aan dit fijne restaurant! Wij hebben er een heerlijke avond gehad in een gezellige informele sfeer. Een regelrechte aanrader!

Irwan van Runt 3 maanden geleden
Vincent Rentenaar
Google Maps Logo

Geweldige avond. Heerlijk gegeten en fantastisch personeel. Aanrader!

Vincent Rentenaar 4 maanden geleden
TheLaurierstreet
Google Maps Logo

Pracht avond; meer dan fantastisch goed eten, al die smaken, diversiteit aan groentes, echt heerlijk, goede wijnen en super bediening. Leuk team. Tweede keer hier en weer top. Dank. PS hier thuis ruikt de bouillon weer net zo lekker. Dank voor het inpakken van het ribstuk.

TheLaurierstreet 6 maanden geleden
Rob de Bruin
Google Maps Logo

Wat een heerlijke avond heb ik hier gehad! Verrassend goed gegeten en personeel dat niet aan het 'werk' was (het was tenslotte ook hún donderdag zo werd ons verteld) maar hun hobby stonden uit te voeren en die hobby was toevallig om een top service te leveren met humor. (over de wijn: 'de kleur zegt niets over de smaak' ik hou er van....). Dan het eten. Ja het is een restaurant dat eigenlijk alleen een 5 of 7 gangen diner serveert en liever niet a la cart. Ik lees wat reviews dat mensen daar problemen mee hebben. Dit is het format, incl. een zeer uitgebreide en ietwat prijzige wijnkaart, dus een goedkope avond wordt het niet, maar voor mij was het het dubbel en dwars waard. Heerlijk eten en geweldige bediening!

Rob de Bruin 11 maanden geleden
Thijs Mutter
Google Maps Logo

Top! Lekker gegeten en goeie ambiance!

Thijs Mutter 11 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Gebr. Hartering nog meer in of rondom Amsterdam (Rapenburg) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Rapenburg.