Generator Hostel map

Generator Hostel

8.4 · 2677 recensies

Mauritskade 57, Amsterdam

Generator Hostel
Generator Hostel Generator Hostel
Generator Hostel Generator Hostel
Generator Hostel

Over deze locatie

Aan de Mauritskade 57 in het gebied 'Oosterpark' in Amsterdam ligt Generator Hostel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.677 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Generator Hostel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterpark hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Generator Hostel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Generator Hostel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

G T
Google Maps Logo

Niet voorzien op grote groepen (eten), maar richt zich hier wel op. Ver uit het centrum, maar wel mooie locatie. Kamers zijn goed.

G T 1 maand geleden
Mirjam Franken
Google Maps Logo

Super leuke tent! Mariette en Dirk hebben ons heerlijk in de watten gelegd! Tot snel!

Mirjam Franken 2 maanden geleden
Alexander
Google Maps Logo

Mooi Youth Hostel, prachtige locatie. Twee persoonskamer zijn mooi ruim. Helaas geen koffiefaciliteiten op de kamer.

Alexander 3 maanden geleden
Lieve Michiels (Livi)
Google Maps Logo

Top ligging en leuke vibe. Wij verblijven hier steeds als we eens op teambuilding komen. Deze keer met zn allen in de Superior Suite👌 Prijs/kwaliteit zeker in orde. Wij komen nog terug😘

Lieve Michiels (Livi) 5 maanden geleden
Nik De waal
Google Maps Logo

Super leuke locatie! Gezellig en goed personeel!

Nik De waal 7 maanden geleden
Nanda van Praag
Google Maps Logo

Na half uur buiten zitten (wel een heerlijke plek) nog niemand van de bediening gezien! Binnen maar eens vragen. Eindelijk bij iemand 2 koffie en een thee besteld. Weer 20 minuten wachten!! In totaal 50 minuten op drankje wachten! Ook voor de betaling of vragen of we nog iets wilde drinken kwam niemand. We hadden zo weg kunnen lopen. Toen ik eindelijk weer naar binnen iemand had gevonden om af te rekenen was het 12 euro!!!! Voor 2 koffie en een thee. Erg duur voor slechte service. Als deze mooie lokatie er niet bijhoorde zouden ze de boel zo kunnen sluiten neem ik aan. Enfin alleen als je veeeeel tijd hebt dus hier gaan zitten.

Nanda van Praag 9 maanden geleden
Hans van Luijn
Google Maps Logo

Alleen op dit heerlijke terras gezeten, vriendelijke bediening en leuke kaart 🗺

Hans van Luijn 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.