George Bistro Bistro map

George Bistro Bistro

7.6 · 282 recensies

Pieter Cornelisz Hooftstraat 87, Amsterdam

George Bistro Bistro
George Bistro Bistro George Bistro Bistro
George Bistro Bistro George Bistro Bistro
George Bistro Bistro

Over George

Bij George Bistro Bistro eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 87 in het gebied 'Valeriusbuurt Oost' in Amsterdam ligt George Bistro Bistro. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 282 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, George Bistro Bistro accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Valeriusbuurt Oost hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Harlo Vos
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten

Harlo Vos 10 maanden geleden
Pieter Kooning
Google Maps Logo

Prima plek om op een hete dag lekker in de schaduw een wijntje te drinken en een hapje te doen. Garnalen van de borrelkaart zijn fabuleus!

Pieter Kooning 11 maanden geleden
Koos Van Der Vorm
Google Maps Logo

Op het eten is weinig aan te merken . Maar het uitzicht op de volle uitpuilende vuilnisbakken is buitengewoon smerig en bederft je eetlust. Hopelijk weten de rondzwervende ratten niet de weg te vinden naar de keuken. In de ochtend werpen de krijsende meeuwen zich op het afval. Het bedrijf reageert helaas niet op suggesties hoe deze smerigheid eenvoudig is aan te pakken.

Koos Van Der Vorm 1 jaar geleden
D van Vliet
Google Maps Logo

Heerlijke burgers!! Aanrader. Bestel hier 1x in de maand. Classic is onze favoriet! 🙌🏻

D van Vliet 1 jaar geleden
Heinrich Zant
Google Maps Logo

Teleurstellende ervaring. Eten is vrij prijzig, wat zeker niet terug te zien is in de kwaliteit. De bediende was niet bepaald vriendelijk heeft de hele middag met een chagrijnig hoofd door het café gelopen.

Heinrich Zant 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij George

Goed nieuws! Bij George Bistro Bistro in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
George

Alle George restaurants

Bij George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Benieuwd naar andere George restaurants in Nederland? George heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Valeriusbuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van George lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle George restaurants
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.