George LA map

George LA

7.2 · 202 recensies

Naarderstraat 46, Laren

George LA
George LA George LA
George LA George LA
George LA

Over George

Bij George LA eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Aan de Naarderstraat 46 in het gebied 'Laren-Centrum' in Laren ligt George LA. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 202 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, George LA accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Laren waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Laren-Centrum hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

anita
Google Maps Logo

Vreselijk ongastvrije bejegening, nog nooit meegemaakt. Bij het bestellen van de drankjes stokbrood met boter en vers geroosterde noten besteld als hapje. De noten (pinda's voornamelijk) zaten in een mix van maïs en rozijnen/ cranberry's. Deze mag ik niet, maar ik ging ervan uit dat t merendeel wel noten zouden zijn, dus behon opgewekt deze eruit te vissen.Bleek echter 80% zuidvruchten. Tegen t ( overigens aardige en wat timide) meisje dat bediende zei ik dit wel jammer te vinden. En suggereerde een kaasplankje, maar dan graag de helft. Het leek me wat veel en ik vond13,00 best duur. Een half kaasplankje bleek niet te kunnen kwam een andere vrouw mij vertellen. De stukjes waren al heel klein.... Later kwam t eerste meisje weer langs. Inmiddels zat ik toch te balen: wasrom staat er " geroosterde verse noten op de kaart, als t zo heel anders is, vroeg ik, sat is verwarrend. Wist ze ook niet , of ze nog iets kon betekenen. Nou doe dan nog maar een muntthee van t huis, zei ik. De thee kwam. Bij t afrekenen stond ie op de rekening. Tien ik daar wat van zei kwamde nanager weer ( de andere vrouw) klanten mochtennuet zelf compensatie vragen. Dat moest aangeboden worden....( kan an sich iets inzitten...) Maar ik was echt verbijsterd, zo onmogelijke bediening....een compensatie van een glas heet water...Er werd niets met mijn gevoel can tegenvallen gedaan....het werd belachelijk! Uiteindelijk bracht ze 2 euro minder in rekening met een sjacherijnige uitdrukking. Het stomme is: met een kleine hoffelijkheid hadden ze me een positieve beleving kunnen geven. Nu kom ik er echt nooit meer, terwijl ik er 's middags met vriendinnen vaak warm ging lunchen...ook mijn vriendinnen zullen er nu na dit verhaal absoluut niet meer heen willen. Zo zonde voor hen. Compensatie nihil inkomsten masr wel goed gastvrouw schap en gastvrijheid op een gemakkelijke manier kunnen bieden. WAT EEN HORECA BLUNDER!!

anita 1 maand geleden
Pieter Bartels
Google Maps Logo

Prima terras ligt goed in de zon. Erg gezellig. Moesten helaas erg lang wachten voordat er iemand kwam, ondanks dat we ons gemeld hadden. Kwaliteit eten is prima. Gezellige lunch gehad zeker een aanrader

Pieter Bartels 1 maand geleden
Frans Driessen
Google Maps Logo

Mijn ervaring van binnenkomst tot vertrek was gewoon slecht. Aankomen en door 2 personeelsleden genegeerd worden, tap bier is op dus we serveren flesjes ( oké kan en wanneer dit het enige was geweest had je me niet gehoord) Mosselen waren lekker maar zeker 25 % had kapotte schelpen. Doekje voor de handen (zo’n citroen doekje) bleek na t uitpakken compleet droog —> te oud. De bestelde dubbele espresso bleek gewone koffie te zijn. En het is best een prijzig restaurant. Murphy’s law??? Ik ga er niet meer naar toe in ieder geval.

Frans Driessen 1 maand geleden
Interieur sfeer
Google Maps Logo

Zeer slechte ervaring. Terras buiten diverse tafels leeg. Arrogante bediening. Nu 6 z geweest. Elke keer was het vol. pfff echt niet. Zijn onder bezet En dan steeds zelfde smoes. Wat een waardeloos restaurant nooit meer naar toe gaan. Ik geloof dat de leiding niet ziet wat daar gebeurt. En Niels Reyers is geloof ik vergeten dat ik hem ooit heb geholpen bij brouwerij. Stank voor dank.

Interieur sfeer 1 maand geleden
Maureen Struwer
Google Maps Logo

Mooi groot zonnig terras en fijn dat je er ook kunt parkeren. Alleen een drankje gedaan met bitterballen. Voor herhaling vatbaar.

Maureen Struwer 2 maanden geleden
Eugène Mathijssen
Google Maps Logo

Lees hier veel nagatieve reacties. Ben benieuwd of de leiding deze ook leest en daar wat aan doet. Daar kom ik morgen achter, want dan heb ik daar met twee vrienden afgeproken. Nu nog één ster. Misschien morgen vier of vijf?

Eugène Mathijssen 3 maanden geleden
Masha van Hamersveld
Google Maps Logo

Lekker oppasje geregeld met vrienden zodat we een avondje uit eten konden. Om 19 uur gereserveerd, we hebben eerst een borreltje in Laren gedaan en waren wat eerder (18.35 uur) bij George. We mochten gelukkig al aan tafel. Maar die oppas hadden we beter kunnen skippen. Om 18.35 zaten we, om 18.50 de voorgerechten al op tafel en terwijl er 2 van ons gezelschap tussen de gangen door gingen roken stond binnen 15 minuten na het voorgerecht, het hoofdgerecht al op tafel. De gerechten van deze 2 stonden inmiddels wel 10 minuten op tafel en waren lauw Niet te doen. Een goed uur binnen en hadden het hoofdgerecht al op. Het dessert hebben we ook maar overgeslagen. Buiten de snelheid is de kwaliteit naar ons idee niet meer wat het was. Spijtig. Echt een avondje uit was het niet. Ook het personeel reageerde vrij onverschillig na onze kritiek. Op zaterdag avond heb je bij een fastfood keten van en avond vullender programma…

Masha van Hamersveld 3 maanden geleden
Patrick Ariaans
Google Maps Logo

Begin niet klantvriendelijk,maar later wel. Wel prijzig.

Patrick Ariaans 8 maanden geleden
Niels van Rees
Google Maps Logo

Leuke locatie, jammer van de matige keuken (kwaliteit x inspiratie) en nogal hooghartige houding van leiding.

Niels van Rees 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij George

Goed nieuws! Bij George LA in Laren kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
George

Alle George restaurants

Bij George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Benieuwd naar andere George restaurants in Nederland? George heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Laren (Laren-Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van George lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle George restaurants
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
City Guide

Wat te doen in Laren

Benieuwd wat je naast George LA nog meer in of rondom Laren (Laren-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Laren-Centrum.