Goffertpark map

Goffertpark

9 · 1282 recensies

Muntweg 442, Nijmegen

Goffertpark
Goffertpark Goffertpark
Goffertpark Goffertpark
Goffertpark

Over deze locatie

Goffertpark is een locatie die gratis te bezoeken is. Betalen met een creditcard is dus niet van toepassing hier.

Deze locatie maakt deel uit van een City Guide.

Dit zeggen anderen

Reviews

KJ
Google Maps Logo

Wellicht een van de slechtste locaties, al dan niet de slechtste, die ik heb meegemaakt. Het concert van Rammstein op 4 juli 2022. Als kortere Nederlander heb ik welgeteld 20 seconden de drummer even kunnen zien en verder niets. Het leek er ook op dat het podium op het laagste punt van een heuvel stond? Het geluid was zeer goed. Echter kom ik naar een concert voor het totaalplaatje. Bereikbaarheid was niet goed. Wij volgenden de borden P + walk en die borden stopten uit het niets. Bij geen gehoor rechtdoor is dan het uitgangspunt. Echter reden we toen Nijmegen weer uit. Dit betekende weer achteraan aansluiten. Na afloop nog een licht opstootje gehad omdat er groepen asociale jongens waren die vonden dat ze als eerste weg mochten en het daarom nodig vonden om mensen omver te lopen. Bij 65.000 mensen zijn meerdere uitgangen wellicht handig? Vanwege het goede geluid en dat we toch vlot kon vertrekken met de auto na afloop alsnog twee sterren! -- Daarnaast is de 50+ generatie waarschijnlijk doof want het gros van deze doelgroep stond het hele concert te filmen terwijl er het verzoek was om dit niet te doen. Goed, dit laatste heeft verder geen invloed op de review van de locatie.

KJ 1 maand geleden
Jeffrey Snelders
Google Maps Logo

Gisteren naar concert van Rammstein hier geweest. Ondanks dat de band er echt wel een mooie show van probeerde te maken is het hele concert voor mij totaal verpest, puur door het feit dat het in het Goffertpark was. Wat een verschrikkelijke locatie. Totaal ongeschikt voor zulke grote evenementen. Dat begint al bij de bereikbaarheid. Met het OV verschrikkelijk, helemaal als je weg moet komen want zien maar eens 40.000 mensen af te voeren na 23:00 met een trein op station Nijmegen. Ook vrienden die met de auto waren stonden ruim een uur in de file voor ze bij hun (vooraf gekochtte!) parkeerplaats stonden. Maar het ergste was het concert zelf. Doordat het zo'n grote open vlakte is die ook nog eens afloopt zie je, als je niet helemaal vooraan staat ten minste, HE-LE-MAAL NIKS! Ik heb letterlijk af en toe een poppetje heel ver in de verte tussen de zee van hoofden door zien dansen, dat was het wel. Schermen stonden er wel maar zo klein dat je daar eigenlijk ook niets op kon zien. En daarbij als ik een concert op een scherm wil zien hoef ik daarvoor niet 1.5 uur naar Nijmegen te reizen. En zeker geen ruim €100 ticketprijs betalen. Al met al een grote domper en ik weet zeker dat ik nooit meer naar een concert ga als het in het Goffertpark is.

Jeffrey Snelders 1 maand geleden
Wilco Wetzels
Google Maps Logo

Het concert was goed in elkaar gezet (rammstein, 04/07/2022). Echter de opstelling kan wel wat werk gebruiken. Naar mijn idee loopt het park licht bergafwaarts vanaf het podium, waardoor je een omgekeerde concert opstelling krijgt. Personen groter dan jou staan daarom dermate in de weg, waardoor er praktisch niks te zien is van het podium en het concert. Het voorstel is om de opstelling nagenoeg volledig te spiegelen ten opzichte van de huidige opstelling indien dit vergunningtechnisch mogelijk is. Mijn aanrader is, dat als een concert van dergelijke artiest gegeven wordt in een andere plaats. Hier heen te gaan, zo krijgt u meer waard van het geld.

Wilco Wetzels 1 maand geleden
Helma Deelen
Google Maps Logo

Gisteren zijn we naar een concert geweest van Rammstein en we hadden de duurdere kaarten voor de Feuerzone. Maar wat is dat slecht geregeld! Je moet je eerst door 50.000 mensen worstelen om daar te komen en eenmaal daar kom je erachter dat als je wat wilt eten of drinken weer terug moet worstelen. Met gevolg dat we nog 9 munten à 3,50 per stuk over hebben. Inwisselen lukte niet meer door de enorme drukte. Dit eens maar nooit meer.

Helma Deelen 1 maand geleden
Justin v. Langen
Google Maps Logo

Groter dan verwacht. Genoeg voorzieningen voor 60.000 man. Entree liep wel te traag door. Zelfs 4 uur voor de show.

Justin v. Langen 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Goffertpark nog meer in of rondom Nijmegen (Goffert) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Goffert.