Grand Café Hotel Martensplek Tiendeveen

Grand Café Hotel Martensplek

Bij Grand Café Hotel Martensplek gelegen aan de Haarweg 22 in Tiendeveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Grand Café Hotel Martensplek is één van de 1 locaties in Tiendeveen op CardMapr.

Grand Café Hotel Martensplek

Haarweg 22 in Tiendeveen

Betalen met creditcards bij Grand Café Hotel Martensplek in Tiendeveen

In Tiendeveen aan de Haarweg 22 bevindt zich Grand Café Hotel Martensplek. Bij Grand Café Hotel Martensplek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Grand Café Hotel Martensplek een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Grand Café Hotel Martensplek

Overnacht en boek je hotelkamer bij Grand Café Hotel Martensplek. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Tiendeveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0528 331 380
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Grand Café Hotel Martensplek Tiendeveen
Grand Café Hotel Martensplek Tiendeveen
Grand Café Hotel Martensplek Tiendeveen

Reviews

Wat zeggen anderen over Grand Café Hotel Martensplek?

Grand Café Hotel Martensplek wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 68 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Via voordeeluitjes geboekt, 3 nachten met ontbijt, het ontbijt was voortreffelijk even als de vriendelijke Mw die het ontbijt keurig uitserveerde rekening houdende met de corona maatregelen. Echter wegens de enorme hitte 34 graden was de hotelkamer tegen de 40 graden. wij zijn daarom maar 2 nachten gebleven en hadden snachts de schuifpui open, er was geen raam en veel steekvkiegen natuurlijk! Niemand kan wat aan de hitte doen ik raad een ieder aan om toch voor een 4 sterren hotel te gaan met een koelkastje en eventueel airco op de kamer. De kamer is enigszins gedateerd, de bedden lagen goed, maar de opmaak cq dagelijkse schoonmaak was ronduit slecht, heb een foto gemaakt hoe het bed was opgemaakt, een cursus hierin zou misschien uitkomst bieden??Toen we aankwamen was het redelijk goed. Voor ons niet weer helaas. Ook geen enkel woord dat we eerder weggingen na klachten , hebben volledig de rekening betaald uiteraard. Qua vriendelijkheid was de Mw die het ontbijt serveerde erg vriendelijk. daar kunnen sommige nog wat van leren!

Lees verder

2/5

Ik heb laten reserveren bij Martensplek. Tegelijk voor de golfbaan gereserveerd. Daarna ontvingen wij een rekening om vier weken van tevoren te betalen. Abusievelijk heeft mijn partner deze rekening direct betaald. Een en ander verbaast, zachtjes uitgedrukt, mij zeer. Hotels zo ver vooraf betalen is al wat niet veel voorkomt, men betaalt na afloop en laat zonodig een creditafdruk achter bij aankomst. Maar helemaal vreemd is het vooraf moeten betalen van de greenfee. Op een golfbaan reserveer je een strattijd maar je betaalt pas bij de start. Stel nu dat het stortregent? Wat dan? Ik ga niet spelen dan, maar krijg zeker mijn geld niet retour ook. AL MET AL EEN SLECHTE START. hoewel wij nog moeten gaan zal er toch heel wat moeten gebeuren willen wij dit hotel een voldoende geven.

Lees verder

1/5

Nu de eerste dag, lekker hotel met maar 10 kamers. Netjes en schoon. Mooie omgeving en het eten is top. Puntjes: slechte wifi en vrij kleine tv's met digitenne.

Lees verder

4/5

Een gezellig hotel met een mooi terras, lieve mensen, goed eten en heerlijk golfen.

Lees verder

5/5

Tja nu zeer beperkt open maar heerlijk gegeten...zeer vriendelijke bediening maar er waren wel erg weinig andere gasten, had m.i. best wat mensen bij gekund

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Grand Café Hotel Martensplek

Goed nieuws! Bij Grand Café Hotel Martensplek in Tiendeveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Tiendeveen

Benieuwd naar andere locaties in Tiendeveen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Tiendeveen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Tiendeveen
Grand Café Hotel Martensplek Tiendeveen Overnachting