Haan Express Amsterdam map

Haan Express Amsterdam

8.4 ยท 36 recensies

Appelweg 46, Amsterdam

Haan Express Amsterdam
Haan Express Amsterdam Haan Express Amsterdam
Haan Express Amsterdam

Over haan

Bij de Haan Express Amsterdam tank je in een modern voorziend tankstation die onderanderen een shop heeft met lekkere koffie, een wasbox en/of waar je gebruik van een geldautomaat kan maken.

Aan de Appelweg 46 in het gebied 'Terrasdorp' in Amsterdam ligt Haan Express Amsterdam. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 36 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Haan Express Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Terrasdorp hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

haan

Alle haan tankstations

Bij de haan tank je in een modern voorziend tankstation die onderanderen een shop heeft met lekkere koffie, een wasbox en/of waar je gebruik van een geldautomaat kan maken.

Benieuwd naar andere haan tankstations in Nederland? haan heeft in totaal 70 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Terrasdorp) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van haan lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle haan tankstations
Haan Express Amsterdam
haan Kapittelweg Breda
Haan Express Goudriaan
haan Groenekan
Haan Baronieweg Noord
haan Express Overvecht Utrecht
haan Apeldoorn
haan Arnhem
haan Baexem
haan Postiljon Dordrecht
haan Westerpark Tilburg
haan Express Ringbaan-Zuid Weert
haan Zegerbaan Tony's coffee & more
haan De Uiver Doenrade
haan Postiljon Dordrecht
haan Express Nieuwleusen
haan Wageningen
haan Express De Lindt Zwijndrecht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.