HANOS Amsterdam map

HANOS Amsterdam

8.8 ยท 254 recensies

Spaklerweg 51-55, Amsterdam

HANOS Amsterdam
HANOS Amsterdam HANOS Amsterdam
HANOS Amsterdam HANOS Amsterdam
HANOS Amsterdam

Over HANOS

Aan de Spaklerweg 51-55 in het gebied 'Amstelkwartier Noord' in Amsterdam ligt HANOS Amsterdam. Zoek je in de categorie groothandel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 254 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, HANOS Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelkwartier Noord hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

martijn
Google Maps Logo

Je word behandeld als een stuk stro*** Echt niet normaal als je een beetje vraagt om wat hulp dan kijkt je te horen doe het maar op een andere manier moet doen

martijn 1 maand geleden
Marcel Schouten
Google Maps Logo

Schitterende groothandel met bijzonder mooie groentes, kaas, vis en vlees. Het is een lust voor het oog. Medewerkers zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

Marcel Schouten 1 maand geleden
M. Jansen
Google Maps Logo

Zeer slechte leiding!! Zeeeer slechte betaling

M. Jansen 2 maanden geleden
Andrew van Leeuwen
Google Maps Logo

Goede zaak ,vrijwel alles wat je nodig hebt of het food of non food is ,de vis en vlees is zeker mijn favoriete afdeling ..alleen tijdens deze corona pandemie is het er verschrikkelijk druk ,,maar het personeel laat alles netjes volgens de regeltjes verlopen !al met al blij

Andrew van Leeuwen 5 maanden geleden
Sander Lening
Google Maps Logo

Super. Mooie grote groothandel

Sander Lening 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij HANOS

Goed nieuws! Bij HANOS Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
HANOS

Alle HANOS groothandels

Benieuwd naar andere HANOS groothandels in Nederland? HANOS heeft in totaal 2 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amstelkwartier Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van HANOS lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle HANOS groothandels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.