Hans Anders Opticien Almere Buiten Almere

Hans Anders Opticien Almere Buiten

Bij Hans Anders Opticien Almere Buiten kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Almere Buiten gelegen aan de Reykjavikstraat 9 in Almere kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Almere Buiten

Reykjavikstraat 9 in Almere

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Almere Buiten in Almere

In Almere aan de Reykjavikstraat 9 bevindt zich Hans Anders Opticien Almere Buiten. Bij Hans Anders Opticien Almere Buiten kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Almere Buiten een 5/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Almere Buiten

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Almere Buiten in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Almere Buiten nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

5

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Almere Buiten Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Almere Buiten?

Hans Anders Opticien Almere Buiten krijgt een beoordeling van 5/10 gebasseerd op 15 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We kwamen met de intentie om een zonnebril te kopen. Bijna eruit welk model het zou moeten worden. De medewerkster van de winkel kwam zuchtend naar ons toe en met lichte tegenzin deed ze de kast van de brillen open. Na wat passen en bijna onze keuze gemaakt te hebben, wilden we nog één model proberen en wat vragen stellen, maar dat was haar teveel. Mensen die de winkel naar binnen wilden 5-10 minuten voor sluitingstijd, terwijl de winkel leeg was, werd gezegd dat ze het veel te druk had. Dit had niets te maken met mogelijke cojona maatregelen. De bril uiteindelijk uiteindelijk ergens anders gekocht. De mevrouw gaf ons het gevoel dat we in de weg liepen en had geen eens zin dat we hem zouden kopen. Het was overigens maar een bril van 150 euro, dus snappen we ook wel.

Lees verder

1/5

Zeer tevreden over de service bij deze Hans Anders. Medewerker, Ergin, denkt buiten de kaders ondanks werkdruk. Daardoor na jaren weer lenzen kunnen dragen. Zeer blij mee.

Lees verder

5/5

We moesten wel lang wachten maar konden op zaterdag zonder afspraak prima voor twee oogmetingen terecht. Helaas staat de mevrouw er alleen voor maar wat is ze aardig en geduldig, al met al een prima ervaring

Lees verder

4/5

Moets een keer lenzen afhalen. Maar moest wachten tot iemand klaar was met bril uitzoeken en afhandeling daarvan. Wachttijd meer dan een uur. Ik heb meer te doen. Iedere keer als ik iets moet afhalen, moet ik lang wachten. Is niet meer leuk. Ik ben altijd binnen 1 minuut klaar.

Lees verder

1/5

Vreselijke winkel, stee vast te weinig personeel. 1 uur wachten voordat je pas geholpen gaat worden, klantvriendelijkheid is beneden maat. Met problemen wijzen ze je maar naar het hoofdkantoor toe. Dit moet echt beter.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Almere Buiten?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Almere Buiten, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Almere Buiten nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Bekijk ook onze Almere CityGuide vol met hotspots.

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Bowling Almere Almere Ontspanning

Bowling Almere

Trekweg 31

Dunkin' Donuts Almere Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Stationsstraat 26

Happy Italy Almere Almere Restaurant

Happy Italy Almere

Grote Markt 20

Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Leonardo Hotel Almere City Center Almere Overnachting
Bierfabriek Almere Almere Bar & Uitgaan

Bierfabriek Almere

Koetsierbaan 2

BoatHouse Almere Restaurant

BoatHouse

Noorderplassenweg 150

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Almere Buiten toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens