Hans Anders Opticien Almere Haven map

Hans Anders Opticien Almere Haven

9.2 · 13 recensies

Marktstraat 22, Almere

Hans Anders Opticien Almere Haven
Hans Anders Opticien Almere Haven Hans Anders Opticien Almere Haven
Hans Anders Opticien Almere Haven Hans Anders Opticien Almere Haven
Hans Anders Opticien Almere Haven

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Almere Haven kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Marktstraat 22 in het gebied 'Centrum Almere Haven' in Almere ligt Hans Anders Opticien Almere Haven. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 13 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Almere Haven accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Haven hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Adrie de Haan
Google Maps Logo

Fijne winkel vriendelijk en deskundig advies en koffie op de koop toe.

Adrie de Haan 2 weken geleden
biggz lion
Google Maps Logo

Medewerker Shakira heeft mij uitstekend geholpen met het uitkiezen van een normale/zonnebril. Ik had totaal geen ervaring met een zonnebril op sterkte. Maar ik ben blij dat Shakira mij geruststellend de informatie heeft doorgegeven en uitgelegd. Hans Anders het zal een grote fout zijn, zodra jullie Shakira ontslaan. Shakira heeft veel ervaring in de branche en doet haar werk uitstekend. Dus Shakira je doet het uitstekend. Klant is zeer tevreden 😊🙏🏾❤️

biggz lion 3 weken geleden
Bauke Zaag vd
Google Maps Logo

Ik ben geweldig geholpen door de twee dames in almere haven. Ik kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan. Zonder problemen of tijds druk werdt ik goed en vakkundig geholpen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De monturen zijn zelfs goedkoop te noemen ten opzichte van andere opticiens. Ik ben uiterst tevreden met mijn nieuwe bril.

Bauke Zaag vd 1 maand geleden
Bianca Tops
Google Maps Logo

Een mooie nieuwe zaak waarbij de klantenservice ineens weg is? Je klant voor een gesloten deur laten staan terwijl je die persoon ziet staan en het is al openingstijd geweest is geen stijl. Kletsen met je collega is blijkbaar belangrijker dan de klantenservice.

Bianca Tops 3 maanden geleden
Ton Box
Google Maps Logo

Ondanks dat ik door corona niet naar de winkel kon komen ben ik ongelooflijk goed behandeld,bij de toegestuurde bril zat een persoonlijke boodschap,hartelijk dank, jullie zijn toppers,wat een service.

Ton Box 4 maanden geleden
Joshua Perez
Google Maps Logo

Heel vriendelijk en professioneel.

Joshua Perez 5 maanden geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Haven) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Heerenveen
Hans Anders Opticien Leeuwarden Centrum
Hans Anders Opticien Apeldoorn Anklaar
Hans Anders Opticien Veghel
Hans Anders Opticien Zwolle
Hans Anders Opticien Maassluis
Hans Anders Opticien en Audicien Burgum
Hans Anders Opticien Utrecht Hoog Catharijne
Hans Anders Opticien Hulst
Hans Anders Opticien Middelburg
Hans Anders Opticien Ridderkerk
Hans Anders Opticien Vlaardingen Liesveld
Hans Anders Opticien Almere Buiten
Hans Anders Opticien Arnhem Presikhaaf
Hans Anders Opticien Maastricht Winkelcentrum Brusselse Poort
Hans Anders Opticien Lisse
Hans Anders Opticien Leusden
Hans Anders Opticien Bodegraven
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.