Hans Anders Opticien Almere Stad Almere

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bij Hans Anders Opticien Almere Stad gelegen aan de Bottelaarpassage 102 in Almere kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Almere Stad is één van de 8 locaties in Almere op CardMapr.

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102 in Almere

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Almere Stad in Almere

In Almere aan de Bottelaarpassage 102 bevindt zich Hans Anders Opticien Almere Stad. Bij Hans Anders Opticien Almere Stad kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Almere Stad een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Almere Stad

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Almere Stad in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Almere Stad nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Almere Stad Almere
Hans Anders Opticien Almere Stad Almere
Hans Anders Opticien Almere Stad Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Almere Stad?

Hans Anders Opticien Almere Stad krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 166 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Echt supergoed geholpen. Eerst thuis achter de laptop monturen gepast en 4 naar de winkel laten sturen. Afspraak gemaakt voor een meting en wilde dan meteen monturen passen. Helaas waren mijn gekozen monturen er niet allemaal maar kon in de winkel ook nog weer meerdere passen. Ben bang dat ik de halve winkel op heb gehad maar ze waren allemaal even geduldig en behulpzaam! Ze maken alles weer netjes schoon wat je gepast en aangeraakt hebt. Uiteindelijk 4 brillen gekozen: varifocale en zelfde in zonnebril, een leesbril en beeldschermbril. Heb nog nooit zoveel brillen gehad, maar door de verschillende aanbiedingen kon ik dit doen. Ze zitten allemaal fantastisch, ben er SUPERBLIJ mee! En ook met de zeer vriendelijke en behulpzame mensen van Hans Anders Almere Bottelaarspassage! Echte kanjers zijn het!

Lees verder

4/5

Kundig personeel. Super vriendelijke. Meting gedaan. De jongeman heeft me door het meet process heen geholpen. Heel geduldig. Paar keer gevraagd om terug te gaan.. in de test was geen probleem. De prijs viel me mee van het huis merk. Nu wachten op mijn bril.

Lees verder

5/5

We werden goed ontvangen met inachtneming van de covid regels. Jammer dat ons eerste keuze montuur een, Ray Ban, niet geschikt bleek voor glazen op sterkte. Daarna een ander monteur uitgezocht . Vriendelijk personeel.

Lees verder

4/5

Waardeloze service, afspraak gemaakt voor controle en bril aanmeten, na een half uur wachten nog steeds niet geholpen, ben weer zonder geholpen te zijn weg gegaan.

Lees verder

1/5

Goed geholpen, gekeken naar de beste optie en een prachtige bril aangeschaft! Hans anders bedankt!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Almere Stad?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Almere Stad, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Almere Stad nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Almere.

Apollo Almere Almere Elektronicawinkel

Apollo Almere

Korte Promenade 5

Pearle Opticiens Almere Almere Opticien

Pearle Opticiens Almere

Korte Promenade 17

Dirk van den Broek Almere Supermarkt

Dirk van den Broek

Korte Promenade 2-6

Bershka Almere Mode

Bershka

De Diagonaal 10

Aktiesport Almere Sportwinkel

Aktiesport

Korte Promenade 2

Action Almere Overig

Action

Korte Promenade 2 - 8

Kruidvat Almere Drogisterij

Kruidvat

Korte Promenade 2

Pull & bear Almere Mode

Pull & bear

De Diagonaal 10

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Almere Stad toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens