Hans Anders Opticien Almere Stad map

Hans Anders Opticien Almere Stad

8.4 · 197 recensies

Bottelaarpassage 102, Almere

Hans Anders Opticien Almere Stad
Hans Anders Opticien Almere Stad Hans Anders Opticien Almere Stad
Hans Anders Opticien Almere Stad Hans Anders Opticien Almere Stad
Hans Anders Opticien Almere Stad

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Almere Stad kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Bottelaarpassage 102 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Hans Anders Opticien Almere Stad. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 197 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Almere Stad accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

rob wolff
Google Maps Logo

Nieuwe bril besteld bij Joke met een perfecte service en opgehaald bij Latoya met de zelfde service.Bril zit na een week nog steeds als gegoten. Deze ervaring hebben wij al jaren met de vestiging Almere. Rob Wolff Almere 11 mei 2022 Bij het bestellen van een nieuwe bril bleek bij de oude bril coating van de glazen los gelaten te zijn die meer dan 3 jaar oud is.Blijkt garantie te zijn en heb de nieuwe glazen in een nieuw montuur laten zetten die wij uiteraard betaald hebben. Wat een service en uitstekend nu geholpen door Dawn. Daar heb je tenminste wat aan.Bedankt Rob Wolff Almere

rob wolff 2 weken geleden
Wendy van Basten
Google Maps Logo

Van mij krijgt de Hans Anders Bottelaarpassage 102 te Almere en DIKKE 10 Ik ben bij Hans Anders Bottelaarpassage 102 te Almere al enige jaren klant en ik vind dat zij erge goede service bieden maar ook snelle service en niets is teveel.

Wendy van Basten 3 weken geleden
Danny Lee a fong
Google Maps Logo

Bedank dat ik mijn ervaring tegen het dag en Ochten licht ,ie als ik tenminste door de wiet walm mijn ogen openag houden

Danny Lee a fong 3 maanden geleden
Carel Fokker
Google Maps Logo

Medewerkers weten waar ze over praten

Carel Fokker 3 maanden geleden
Constance Annegarn
Google Maps Logo

Weer een nieuwe bril nodig dus. Netjes geholpen Aanbieding met een Blokker cadeaubon van € 25. Een keer teruggeweest omdat de pootjes niet soepel scharnierden.

Constance Annegarn 6 maanden geleden
Peter Dubèl
Google Maps Logo

Na een afspraak te hebben gemaakt voor een oogmeting ben ik nu terug gekomen om de brillen uit te zoeken mijn ogen zijn vakkundig gemeten. Er werd ruim tijd genomen om montuur uit te zoeken en de brillen af te passen erg hulpvaardige en vriendelijke medewerkers.

Peter Dubèl 6 maanden geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Nunspeet
Hans Anders Opticien Roermond
Hans Anders Opticien Geldrop
Hans Anders Opticien Oosterhout
Hans Anders Opticien Kampen
Hans Anders Opticien Katwijk
Hans Anders Opticien Beek
Hans Anders Opticien Den Bosch
Hans Anders Opticien Breda Heksenwiel
Hans Anders Opticien Oldenzaal
Hans Anders Opticien IJsselstein
Hans Anders Opticien Naaldwijk
Hans Anders Opticien Nijmegen
Hans Anders Opticien Brunssum
Hans Anders Opticien Schijndel
Hans Anders Opticien Muiden
Hans Anders Opticien Oldenzaal
Hans Anders Opticien Hellevoetsluis
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.