Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort

Hans Anders Opticien Amersfoort

Bij Hans Anders Opticien Amersfoort gelegen aan de Langestraat 89 in Amersfoort kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Amersfoort is één van de 6 locaties in Amersfoort op CardMapr.

Hans Anders Opticien Amersfoort

Langestraat 89 in Amersfoort

Hans Anders Logo

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Amersfoort in Amersfoort

In Amersfoort aan de Langestraat 89 bevindt zich Hans Anders Opticien Amersfoort. Bij Hans Anders Opticien Amersfoort kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Hans Anders Opticien Amersfoort een 4.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Amersfoort

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

4.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Routebeschrijving
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort

Reviews

Wat zeggen anderen over Hans Anders Opticien Amersfoort?

Hans Anders Opticien Amersfoort wordt gewaardeerd met een 2.3 gebasseerd op 18 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg slechte service. Ik liep een paar weken geleden binnen, er waren geen klanten verder. Vertelde dat ik een bon had gekregen voor een 3e bril en vroeg waaruit ik kon kiezen. De meneer liep niet mee naar het rek, was erg kortaf (erg onsympathiek!) en verdween vervolgens naar achter. Vervolgens liep hij even later zo de winkel uit en er was niemand die mij verder hielp. Ik heb vandaag de bril ergens anders besteld.

Lees verder

1/5

De winkel is op koopavond volgens hansanders.nl tot 21:00 open. Ik kom om 20:00 aan om mijn bril bij te laten stellen, zegt de medewerker ruw dat hij gaat sluiten en draait de deur zo voor mijn neus dicht. Een vriend van me had het laatst ook, dus dat zal vaker gebeuren! Echt te slecht voor woorden, dit is geen service zo.

Lees verder

1/5

Prima service, nemen alle tijd voor je. Vooral voor kinderen. Ja dan moet je weleens wachten maar je kan ook een afspraak maken en dan wordt je meteen geholpen. Vriendelijke dame die echt heel rustig de tijd nam voor mijn zoontje, hij mocht alles passen wat hij wilde en kwam later zelf ook nog met suggesties aan. Ik zeg top!!

Lees verder

5/5

De wacht tijden zijn schandalig, het personeel vind het allemaal oke en neemt de tijd. Ogen op meten kunnen ze niet want je loopt weg met een bril waar je alleen maar slechter door kijkt. Onprofessioneel en excuses kunnen er nier van af. Huur dan meer personeel in als het niet haalbaar is.

Lees verder

1/5

De verkoper was erg bot en kortaf, ik ben de winkel weer uit gegaan.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Amersfoort?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Amersfoort, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Amersfoort

Benieuwd naar andere locaties in Amersfoort waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amersfoort zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amersfoort
Pearle Opticiens Amersfoort Amersfoort Opticien
Hilfiger Denim Store Amersfoort Amersfoort Mode
Anna van Toor - Amersfoort Amersfoort Mode
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort Opticien
Rituals Amersfoort Verzorging

Rituals

Langestraat 8

ZARA Amersfoort Mode

ZARA

LANGESTRAAT 50 UTRECHT

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Hans Anders nog meer locaties. Naast Hans Anders Opticien Amersfoort in Amersfoort kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Hans Anders locaties