Hans Anders Opticien Amstelveen map

Hans Anders Opticien Amstelveen

7.2 · 37 recensies

Rembrandtweg 86, Amstelveen

Hans Anders Opticien Amstelveen
Hans Anders Opticien Amstelveen Hans Anders Opticien Amstelveen
Hans Anders Opticien Amstelveen Hans Anders Opticien Amstelveen
Hans Anders Opticien Amstelveen

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Amstelveen kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Rembrandtweg 86 in het gebied 'Stadshart' in Amstelveen ligt Hans Anders Opticien Amstelveen. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 37 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadshart hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Frank Dehne
Google Maps Logo

Online "vrijblijvende" afspraak gemaakt voor een oogmeting. In de winkel bleek de meting alleen mogelijk als ik eerst een bril zou uitzoeken. Dit was niet aangegeven bij het maken van de afspraak.

Frank Dehne 1 jaar geleden
Sabrine
Google Maps Logo

Slechte expertise in de winkel, waardoor ik meerdere malen terug moest met mijn bril. Het lag aan mij en niet aan de bril volgens de verkoper. Wederom keek ik nog steeds niet lekker door de bril en kreeg ik er hoofdpijn van. Ik ben al jarenlang klant bij Hans Anders en was altijd tevreden met mijn nieuwe bril. Ik heb 550 euro betaald voor een bril die ik niet heb kunnen dragen. De medewerker van de winkel was onsympathiek en gaf hier geen garantie voor want het lag niet aan de bril... Ik heb een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van Hans Anders. En door wie werd die klacht uiteindelijk weer behandeld? Ja hoor, de medewerker van de winkel... Ik ben 550 euro lichter en jullie zijn een vaste klant kwijt.

Sabrine 2 jaar geleden
michael joesri
Google Maps Logo

Ik heb al jaren bij Hans Anders brillen besteld en mijn ervaring is altijd positief geweest of ik een bril met een specifieke actie koop of voor het volledig prijs het wordt altijd zorgvuldig en op een deskundig manier gemaakt en vooral de vriendelijke behandeling van de winkels personeel is meest opvallend het is een aanrader👍🏻

michael joesri 2 jaar geleden
Fred Rensema
Google Maps Logo

Prima geholpen door een vriendelijke dame pootje van mijn bril af.

Fred Rensema 2 jaar geleden
Sabrina
Google Maps Logo

Hele slechte service. In de winkel onwijs lang moeten wachten, mensen liepen zelfs weg. Uiteindelijk lenzen besteld maar nooit gekregen, zelf maar naar de winkel gebeld. Werd er niet opgenomen pas na 10 keer bellen. Niks meer van ze gehoord, weer terug gebeld en kreeg ik het antwoord ja we hebben het druk en ja is vervelend. Nooit meer Hans Anders Rembrandtweg in Amstelveen voor mij!

Sabrina 3 jaar geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Stadshart) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Apeldoorn Winkelcentrum De Eglantier
Hans Anders Opticien Arnhem Winkelcentrum Kronenburg
Hans Anders Opticien Lichtenvoorde
Hans Anders Opticien Maastricht Winkelcentrum Brusselse Poort
Hans Anders Opticien Leusden
Hans Anders Opticien Rijswijk
Hans Anders Opticien Venlo
Hans Anders Opticien Den Bosch Winkelcentrum Helftheuvel Passage
Hans Anders Opticien Veenendaal Ellekoot
Hans Anders Opticien Bodegraven
Hans Anders Opticien Gouda Centrum
Hans Anders Opticien Rotterdam Overschie
Hans Anders Opticien Leeuwarden Centrum
Hans Anders Opticien Amersfoort Centrum
Hans Anders Opticien Driebergen
Hans Anders Opticien Maarssen
Hans Anders Opticien Gorinchem
Hans Anders Opticien Hellevoetsluis
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Stadshart) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadshart.