Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein gelegen aan de Osdorpplein 503 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein

Osdorpplein 503 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein in Amsterdam

In Amsterdam aan de Osdorpplein 503 bevindt zich Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein. Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein?

Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein krijgt een beoordeling van 6.8/10 gebasseerd op 11 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn moeder is door deze zaak zwaar bekocht. Er werd gezegd dat ze een bril nodig had waarbij beide glazen een andere sterkte hebben, dus "je kan niet zomaar een bril bij de hema kopen", maar toen we op de bon keken, bleek dat ze haar een bril hadden verkocht waarbij beide glazen dezelfde sterkte hebben. Dit soort brillen heb je bij andere winkels voor een prijs die ongeveer 10 keer lager is. Nu kan ze dus niet een bril kopen die ze nodig heeft, omdat jullie haar al haar verzekeringsgeld voor de bril hebben afgetroggeld. De vrouw die mijn moeder hielp was hiernaast ook enorm klantontvriendelijk, elke keuze bril die mijn moeder maakte werd afgezeken omdat mevrouw haar eigen smaak bril op mijn moeder moest forceren (wat niet bepaald een goede smaak is, maar dat valt buiten de kwestie). Gelukkig was er nog een andere medewerker die wel vriendelijk naar mijn moeder was, daarom ook 2 sterren, niet 1.

Lees verder

2/5

Altijd TOP service van mevrouw de Koning gehad ! 👌

Lees verder

5/5

Ze beweren dat je je bril hebt opgehaald terwijl dat niet zo is, dan ook nog eens brutaal en totaal niet klantgericht! Waardeloos service!

Lees verder

1/5

Tot 2x toe foute glazen in de bril,sorry foutje bij het intikken.

Lees verder

2/5

Goed, vriendelijk en service gericht

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Amsterdam Osdorpplein toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens