Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos gelegen aan de Reigersbos 115 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos

Reigersbos 115 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos in Amsterdam

In Amsterdam aan de Reigersbos 115 bevindt zich Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos. Bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos?

Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos krijgt een beoordeling van 7.4/10 gebasseerd op 12 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn moeder van 83 moest voor oogmeting. Vriendelijke medewerker, legde alles goed uit. Moeder was erg tevreden voelde zich op haar gemak. Hij nam de tijd tijdens oogmeting en uitzoeken van bril. Richte zich tijdens gesprek naar moeder ipv mij, ik heb wel anders mee gemaakt. Wij zijn erg tevreden.

Lees verder

5/5

Bedankt Ergin wat een goede service, ben heel erg blij met mijn bril.

Lees verder

5/5

Super service! Er was iets fout gegaan met de glazen en zonder moeilijkheden, nieuwe glazen gekregen. De verkoper nam echt de tijd voor mij. Chapeau!!

Lees verder

5/5

Sorry het gaat helemaal niet en vreselijke medewerker. Voor een gewoon leesbril 300,00 euro. Niet nog een keer..........

Lees verder

1/5

Nog niet eerder meegemaakt, door een zeer onvriendelijke medewerker "geholpen". Ongeduldig en geïrriteerd omdat ik bij 2 verschillende lenzen hetzelfde dacht te zien tijdens de oogmeting. Reacties als 'je moet het zelf weten hoor, ik zie niet wat jij ziet.' lijken me niet heel fijn tijdens een oogmeting door een specialist. Ik heb voor de zekerheid nog maar een oogmeting bij de EyeWish geboekt.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Amsterdam Reigersbos toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens