Hans Anders Opticien Amsterdam map

Hans Anders Opticien Amsterdam

7.4 · 12 recensies

Rijnstraat 45, Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam
Hans Anders Opticien Amsterdam

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Amsterdam kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Rijnstraat 45 in het gebied 'IJselbuurt Oost' in Amsterdam ligt Hans Anders Opticien Amsterdam. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 12 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied IJselbuurt Oost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Wanda Kramer
Google Maps Logo

Nog nooit zoooooo onbeschoft te woord gestaan. Een zaak waar ik NOOIT meer zal komen en ook niet zal aanbevelen bij andere. Daarna naar eye wish aan de overkant gegaan en daar ben ik SUPER geholpen een echte aanrader. Eye wish heeft super vriendelijk en bekwaam personeel

Wanda Kramer 1 jaar geleden
Llee Ab
Google Maps Logo

Heel goed geholpen afgelopen week door dhr Robbe. Supergoede service erg vriendelijk en nog sneller dan beloofd. 5 sterren voor deze toppert

Llee Ab 1 jaar geleden
José van der Ploeg
Google Maps Logo

Goede en persoonlijke service!

José van der Ploeg 2 jaar geleden
Adam
Google Maps Logo

Zorg dat jullie je zaken op orde hebben. Beste tip : vermijden!

Adam 2 jaar geleden
Nick Scheffers
Google Maps Logo

Pas op dat je niet bij de kassa voor een onnodige verzekering betaalt, die voegen ze ongevraagd standaard aan je rekening toe. Bril zou "zeker" klaar zijn voor mijn vakantie van ruim 2 weken later, maar daar is niks van terecht gekomen. Zelf uiteindelijk moeten uitzoeken wanneer je de bril kan verwachten (gemiddelde wachttijd voor de helpdesk is een uur), om dan te horen dat ze hem vergeten zijn ("fout in de slijperij").

Nick Scheffers 3 jaar geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (IJselbuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien Tiel
Hans Anders Opticien Zevenaar
Hans Anders Opticien Panningen
Hans Anders Opticien Veghel
Hans Anders Opticien IJsselstein
Hans Anders Opticien Schiedam
Hans Anders Opticien Huissen
Hans Anders Opticien Heerhugowaard
Hans Anders Opticien Hengelo
Hans Anders Opticien & Audicien Nijverdal
Hans Anders Opticien Leerdam
Hans Anders Opticien Schiedam Passage
Hans Anders Opticien Eindhoven Centrum
Hans Anders Opticien Amsterdam Slotermeer
Hans Anders Opticien Enschede Deppenbroek
Hans Anders Opticien Nieuwegein
Hans Anders Opticien Bilthoven
Hans Anders Opticien Bodegraven
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.